Data- ja digipalvelujohtaja
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme Varman tietohallintoon data- ja digipalvelujohtajaa

Varman tietohallinnossa työskentelee reilut 70 asiantuntijaa ja vastaamme Varman käyttäjien ja asiakkaiden palveluiden toteuttamisesta ja toiminnasta.  Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet, mahdollistaa tiedolla johtaminen sekä kehittää toimintavarmoja digitaalisia palveluita. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme entistä ketterämpään suuntaan. Työympäristömme on innostava, kannustava ja kehittyvä.

Haemme Varman tietohallintoon data- ja digipalvelujohtajaa vastaamaan tiedolla johtamisen ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä yhteistyössä Varman liiketoimintojen kanssa.

Vastuullasi on datan analysoinnin ja tiedolla johtamisen mahdollistaminen sekä yritys- henkilöasiakkaiden digitaalisten palveluiden IT-kehittäminen ja tuotannon toimivuus tiiviissä yhteistyössä Varman liiketoimintojen, tietohallinnon ammattilaisten sekä toimittajien kanssa. Toimit myös Varman datapohjaisen digitaalisen kehittämisen katalysaattorina ja varmistat palveluiden asiakaslähtöisen kehittämisen yhteiseksi kokonaisuudeksi. Raportoit tietohallintojohtajalle ja olet osa tietohallintojohtoa.

Johdat data- ja digiosastoa, joka vastaa tiedolla johtamisen ja analytiikan mahdollistamisesta sekä Varman asiakkaille tarjottavien asiointipalvelujen kehittämisestä ja ylläpidosta ketterästi ja kustannustehokkaasti liiketoiminnan tahtotilan ja Varman kokonaisarkkitehtuurin mukaisesti. Osastolla työskentelee noin 25 ketterän kehityksen, käyttöliittymäsuunnittelun, testauksen automatisoinnin, tietovarastojen ja data engineering ammattilaista.

Data- ja digipalvelujohtajana johdat asiantuntijoita valmentavalla ja sparraavalla otteella ja osaat rakentaa tehokasta yhteistyötä IT-toimittajien kanssa. Vastaat toiminnan tavoitteellisesta kehittämisestä ja koordinoit ja vauhditat data- ja digipalveluiden kehitystä. Seuraat aktiivisesti datan ja digin kehitystä ja sinulta löytyy näkemyksellisyyttä myös tulevaisuuteen. Olet esihenkilö, joka saa porukkasi innostumaan ja onnistumaan!

Odotamme sinulta

  • tiedolla johtamisen ja analytiikan sekä niihin pohjautuvan digitaalisten palveluiden kehittämisen laajaa ja käytännönläheistä kokemusta, mielellään finanssitoimialalta
  • kokemusta vastuullisista IT johtotehtävistä ja ketterästä kehittämisestä
  • vahvaa kokemusta IT-toimittajayhteistyöstä ja sopimushallinnasta
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • toimeenpanokykyä, ratkaisulähtöisyyttä ja systemaattisuutta
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Varma työnantajana

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä datakeskeistä ja digitaalista Varmaa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä asiantuntijat kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuuden data- ja digipalveluita!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallintojohtaja Tiina Kurki puh. 040 550 6336, soittoajat 22.5. kello 14.30 – 15.30, 26.5. 11-11.30 sekä 28.5. kello 9.30 – 10.30.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 31.5.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot