Data Engineer
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Oletko sinä uraa aloitteleva tai jo kokenut tiedonhallinnasta innostuva tekijä, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Etsimme nyt Data Engineeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Data Engineerinä toimit osana Fennian Data ja Analytiikka osastoa. Osaston päätehtäviin kuuluu auttaa Fennian liiketoimintaa tiedon hallintaan liittyvissä tehtävissä.

Työssäsi tulet hoitomaan tiedon hallinnan tehtäviä laajasti aina tiedon hankinnasta jalostetun tiedon esittämiseen. Autat Fennian liiketoimintaa mallintamaan dataa hyödynnettävään muotoon siten, että se on laadukasta ja helppokäyttöistä. Tiimi hyödyntää tehtävissään moderneja pilvipohjaisia teknologioita, joten saat viimeistä huutoa olevat työvälineet käyttöösi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tiedon hankinnasta, sen jalostamisesta sekä sen esittämisestä. Tiedon mallintaminen ja mahdollisesti myös integraatiokehitys dataputkineen saattaa olla sinulle tuttua.

Mikäli olet urasi alkutaipaleella tietojen käsittelyyn liittyvät opinnot auttavat sinua menestymään tehtävissäsi.

Arvostamme hakijassa erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

  • Työskentelet mielelläsi tiimissä ja erilaisten sidosryhmien kanssa
  • Osaat SQL-kieltä
  • Data on sinun juttusi
  • Tiedon laatu on sinulle intohimo

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Data Engineerin tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi. Lisäksi saat käyttöösi Fennia-konsernin monipuoliset henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja! Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Cloud Data Platform Manager Juha Järvi, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse arkipäivinä klo 11 - 12 ja numerosta 040 178 4629.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään keskiviikkona 15.12. 

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526552
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa