Data Engineer
Solteq Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme kasvavaan Data Platform-tiimiimme Data Engineeriä Turkuun, Jyväskylään, Seinäjoelle, Kuopioon, Tampereelle tai Vantaalle.

Tehtävä

Solteq toimii BI-kehityksen eturintamassa. Olemme edelläkävijöitä esimerkiksi DataVault- sekä pilvipohjaisissa ratkaisuissa, sekä näiden yhdistämisessä. Ratkaisumme pyörivät pääosin eri Azuren palveluissa. Työn alla on myös uraauurtava data platformin automatisointityökalu Solteq DataShovel mahdollistamaan DataVault-toteutukset pilvimaailmassa. Näissäkin kehitysprojekteissakin voit halutessasi olla mukana. Visualisointipuolella meiltä löytyy kovan luokan osaamista niin Qlik- kuin PowerBI-välineisiinkin. 

Solteqin BI-tiimi toimii asiakastyössä avoimesti ja rehellisesti tavoitellen pitkäikäisiä asiakassuhteita.

Pyrimme kehittämään toimintatapojamme jatkuvasti eteenpäin yhdessä kasvaen. Absoluuttinen laskutusaste ei ole toimintamme tärkein mittari, eikä palkkamme perustu henkilökohtaiseen laskutusasteeseen. Haluamme tarjota vapaata työaikaa myös kehitystyölle sekä uuden oppimiselle. 

BI-tiimimme koostuu todella kokeneista ammattilaisista. Tähän porukkaan on keräytynyt harvinaisen monta ihmistä, jotka ovat samalla sekä huippuluokan teknisiä osaajia päivittäin nyrkit savessa, mutta toisaalta pystyvät kehittämään vaikkapa tiedolla johtamiseen liittyvä prosesseja asiakkaiden luona, toimialalla kuin toimialalla.

Sinä

Sinulla on kokemusta tietovarastojen toteutuksesta sekä mallinnuksesta. Olet tehnyt töitä jollain ETL-välineellä ja eri tietokantaratkaisut ovat teknisesti tuttuja. Pystyt kommunikoimaan päivittäin asiakkaiden kanssa. Pystyt hahmottamaan lähdejärjestelmien toiminnan sekä asiakkaan liiketoimintaprosessit. Ymmärrät myös asiakkaan raportointitarpeet sekä hanskaat ainakin yhden raportointivälineen, ainakin päällisin puolin. Jos kokemusta sattuu olemaan energiatoimialalta, on se plussaa, välttämättömyys se ei ole.

Hae Jos työskentely Suomen BI-kentän etulinjassa kiinnostaa, lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jani Liimatta 040 777 1142

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414903
  • Tehtäväalue: IT, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vantaa