(Poistunut julkaisusta)

Data Engineer
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Etsikö uusia haasteita tietovarastoinnin ja analytiikan parista?

Etsitkö uusia haasteita tietovarastoinnin ja analytiikan parista? Asiakasjoukkomme koostuu start-upeista Suomen suurimpiin yrityksiin ja haluamme auttaa teitä kohtaamaan toisenne.

Voimme tarjota sinua kiinnostavia projekteja alan vakaissa yrityksissä, modernit työvälineet käyttöösi sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen. Tarjoamme sinulle myös osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan ja lisäksi monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi.

Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään ne projektit ja työtehtävät, jotka saavat taitosi parhaiten esille.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta jostain seuraavista teknologioista ja työkaluista: EDW, SQL, MS Azure, Python, R, Tableau, PowerBI, MS SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vähintään parin vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä

Millaisia työpaikkoja/projekteja tämän kautta voi saada?

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi finanssialalle, julkisen sektorin kehitysprojekteihin ja terveysteknologioiden pariin. Työpaikkasi voi olla joko konsulttitalossa tai yrityksen omassa tuotekehitystiimissä.

Barona IT on alan suurin työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tutustu meihin ja yhteistyökumppaneihimme tarkemmin täältä. (https://barona.fi/tyopaikka/it-alan-avoimet-tyopaikat-barona-it/)

Ota ensimmäinen askel seuraavaa projektiasi kohti olemalla yhteydessä! Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Juha Kuuttiseen (juha.kuuttinen@barona.fi).