(Poistunut julkaisusta)

Data Engineer
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme aikaansaavaa Data Engineeriä Varman datapalveluihin

Varman tietohallinnossa työskentelee reilut 70 ammattilaista ja vastaamme Varman tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja kehittää uusia digitaalisia palveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme edelleen ketterämpään suuntaan. Työympäristömme on innostava, kannustava ja kehittyvä.

Nyt vahvistamme osaavaa joukkoamme ja etsimme aikaansaavaa Data Engineeriä Varman datapalveluiden kehittämisen pariin.

Odotamme sinulta

Pääset työskentelemään mielenkiintoisten datalähtöisten palveluiden kehittämisen parissa tiiviissä yhteistyössä IT:n, liiketoiminnan sekä ulkoisten sidosryhmien ja kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta käytännön kokemusta ja ymmärrystä datalähtöisestä palvelukehityksestä sekä moderneista data-alustateknologioista. Olet ollut kädet savessa rakentamassa ja suunnittelemassa kokonaisia pilvipohjaisia dataputkia aina data-alustasta datan hyödyntämiseen saakka. Microsoft Azuren työvälineet ovat sinulle tuttuja ja sinulla on kokemusta ketterästä ohjelmistokehityksestä.

Tehtäviisi kuuluu

  • Suunnittelet ja toteutat laadukkaita teknisiä ratkaisuja, joilla data tuodaan tietolähteistä visualisoinnin, analytiikan ja koneoppimisen tarpeisiin.
  • Tiedon mallintaminen, datan sujuva käsittely sekä dataputkien rakentaminen esim. Python-ohjelmointikielellä.
  • Tuet erilaisten liiketoiminnallisten kehitystarpeiden ratkaisua datalähtöisesti.
  • Varmistaa osaltasi tiedon luotettavuuteen ja laatuun liittyviä käytänteitä.
  • Osallistut Varman datakyvykkyyden kasvattamiseen ja toimintatapojen kehittämiseen.

Työskentelet osaavassa ketterässä tiimissä, jossa varmistat oman vastuualueesi osalta tavoitteiden täyttymisen. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukykyä sekä ketterän ajattelutavan. Etsimämme henkilö on ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja innostunut kehittäjäpersoona, joka saa asiat tapahtumaan.

Varma työnantajana

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä digitaalista Varmaa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä asiantuntijat kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuuden digipalveluita!

Lue lisää Varmasta työnantajana.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään maanantaina 13.4. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Datapalveluiden kehityspäällikkö Iiro Jarnila antaa mielellään lisätietoja tehtävästä 1.4. klo 10-12 ja 8.4. klo 12-13, puh. 050 311 1872.