(Poistunut julkaisusta)

Data Engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Data Engineer-rooleihin henkilöitä Vähittäispankkiin Analytiikan kompetenssisalueelle Helsinkiin.


Data Engineer, Vähittäispankki, 2 paikkaa
 

Data Engineerin tehtävä on varmistaa, että Vähittäispankin Data Analysteilla on käytössään laadukasta dataa, joka mahdollistaa yhden totuuden tuottamisen raporteille ja analyyseihin. Tehtävässä kehität Analytiikan kompetenssialueen tarvitsemaa datavarantoa ja -arkkitehtuuria ja varmistat, että analyytikoiden tekemä datan kehitys palvelee kokonaisuutta.

 

Mitä odotamme?

 

Data Engineer -tehtävässä menestyäksesi tarvitset syvällistä ymmärrystä tiedon mallintamisesta ja tietokantateknologioista. AWS-osaaminen on merkittävä etu tehtävässä, kuten myös kokemus analyytikoiden kanssa työskentelystä. Sinulla on kokemusta laajoista tietovarastointihankkeista, joissa on yhdistelty moninaisista lähdejärjestelmistä peräisin olevaa tietoa. Saatat olla hakemamme osaaja, jos työskentelet systemaattisesti ja ratkaisukeskeisesti. Hahmotat monimutkaisia riippuvuuksia vaivattomasti ja kommunikoit ne selkeästi datan käyttäjille.

 

Edellytämme sinulta

 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa
  • Kokemusta laajoista tietovarastointiprojekteista
  • Tietokantateknologioiden tuntemusta
  • Tietomallinnusosaamista
  • Tehtävässä vaadittavien ohjelmointikielten osaamista kuten Python, SQL, Spark

 

Mitä saat meiltä


Analytiikan kompetenssialue palvelee Vähittäispankkia ja Data Engineer on avainroolissa analytiikkakyvykkyyden kehittämisessä. Tehtävässä pääset syventämään osaamistasi datan kehittäjänä sekä halutessasi myös laajentamaan sitä työskennellessäsi läheisessä yhteistyössä Data Analystien kanssa. Työskentelet yhdessä työparisi, toisen Data Engineerin kanssa, joten sinulla on jatkuvasti käytettävissä toisen syväosaajan tuki. Teet yhteistyötä myös muiden tietovarastoinnin asiantuntijoiden kanssa, joten osaamisesi kehittyminen on taattua.


Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 28.11.2019. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Analytics Competence Lead Markku Leskiseltä, puh. 040 8269119 tai markku.leskinen@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.