Data Engineer, Väre
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021
Haemme Väreelle asiantuntevaa Data Engineeriä monipuolisiin ja mielenkiintoisiin datankäsittely- ja kehitystehtäviin. Jos olet datavelho, joka viihtyy omatoimisuutta ja kokeilunhalua vaativissa kehitystehtävissä, niin saatat olla etsimämme henkilö! Väreen kulttuurin mukaisesti tärkeintä olet sinä, ei sijaintisi, eli tässä tehtävässä voit työskennellä etänä eri puolilta Suomea. Hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tehtävänkuva sisältää monipuolisia datan ylläpitoon, käsittelyyn ja erilaisten prosessien kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävään kuuluu omatoimista datalähteiden etsintää sekä kerätyn datan mallintamista ja visualisointia ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Tämän lisäksi tehtävänäsi on rakentaa erilaisia integraatioita ja toteuttaa ETL-ajoja. Tulet myös kouluttamaan työkavereitasi rutiininomaisiin datankäsittelytehtäviin.

Suuren osan työviikosta saat käyttää erilaisten prosessien, raportointiympäristöjen ja integraatioiden kehittämistyöhön yhdessä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä vaatii siis omatoimisuutta, kokeilunhalua sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja haastavat työtehtävät
* Mahdollisuuden keskittyä luovuutta ja kokeilunhalua vaativiin kehitystehtäviin
* Mahdollisuuden kokoaikaiseen etätyöhön

TYÖNKUVA

* Raportointiympäristön ylläpito ja kehittäminen
* Datan kerääminen, mallintaminen ja visualisointi
* Muun henkilökunnan kouluttaminen datankäsittelyyn liittyviin rutiinitehtäviin
* Erilaisten integraatioiden rakentaminen ja ETL-ajojen toteuttaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään 1-2 vuotta relevanttia työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Kokemusta BI-työkaluista, kuten Power BI ja Qlik Sense
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Etsimämme henkilö on


* Suunnitelmallinen ja omatoiminen
* Kommunikaatiotaitoinen
* Kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sovitusti
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääsääntöisesti etätyöskentely, toimistoja Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Tampereella.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Väreen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Väre on vuonna 2018 toimintansa aloittanut valtakunnallinen energiapalveluyhtiö. Väreen tavoitteena on olla kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoaja. Yhtiön palveluja ovat muun muassa sähkönmyynti ja sähkösopimukset, aurinkosähköpaketit sekä sähköautojen latauspalvelut. Yhtiön tarjoaa palveluita, joiden avulla sekä yksityisasiakkaat että yritykset voivat vähentää energiakustannuksiaan ja hiilidioksidipäästöjään.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1481165
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat