(Poistunut julkaisusta)

Data Engineer terveys- ja hyvinvointialalle
Solita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Oletko kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialan sekä palveluiden kehittämisestä? Haluaisitko olla mukana rakentamassa paremman elämän edellytyksiä meille kaikille? Etsimme nyt sinua, Data Engineer, Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun!

Data Engineerinä pääset mukaan terveys- ja hyvinvointialan projekteihin kehittämään yhteiskunnallisesti merkittäviä ja vaikuttavia dataprojekteja, joissa kädenjälkesi tulee näkymään pitkälle. Pääset jatkossa myös oman mielenkiinnon mukaan osallistumaan muihin Solitan projekteihin.

Sinun tehtävänäsi on siis suunnitella ja tehdä teknisiä ratkaisuja, jotka koostuvat esimerkiksi datan mallinnuksesta, datan integraatioista, tietovarastoinnista ja pilvipohjaisista dataputkista. Tuet osaamisesi ja näkemyksesi avulla asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä.

Meillä on 150 dataosaajaa ja osaamisporfoliostamme löytyy monenlaisia dataan liittyviä spesialiteetteja: erilaisia dataratkaisuja – pilvessä ja maan kamaralla, lähes kaikilla teknologioilla. Asiantuntijamme toimivat soluissa, joita ovat mm. tiettyihin asiakkuuksiin erikoistuneet solut ja tiettyihin teknologioihin erikoistuneet solut kuten: IoT-solu ja Data Science-solu. Lue lisää Katriinan blogista Data-osaamisalueestamme. 

Valintakriteerimme Data Engineerille

  • arvostamme, että osaamispalettiisiisi kuuluu esimerkiksi seuraavanlaiset kokonaisuudet; tietovarastointi, tietokannat, ETL/ dataputket ja datan mallinnus
  • hallitset mahdollisesti eri ohjelmointikieliä (esimerkiksi Java, Python, R)
  • olet teknisesti niin noheva, että voit toteuttaa itse suunnittelemasi ratkaisut.
  • teet meidät iloiseksi, mikäli hallitset mahdollisesti pilvipalveluarkkitehtuurin ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan liiketoimintatarpeet.
  • suureksi eduksi katsomme terveys- ja hyvinvointialan kokemuksen ja yleisesti ottaen kiinnostuksen toimialaa kohtaan

20 uutta työpaikkaa terveys- ja hyvinvointipalveluiden rakentajille

Solita toimii terveys- ja hyvinvointitoimialan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhdistäjänä. Autamme asiakkaitamme palveluiden ja toiminnan kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin, integraatioihin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen.

Olemme mukana monessa kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä hankkeessa mm. modernin hoitotyön arki helpommaksi (Coxa), Omaolo-palvelu oman hyvinvoinnin arviointiin (ODA), raskausajan palveluiden kehittäminen Afrikassa (WHO), maahanmuuttajanuorten menestymisen mahdollisuudet (Helsingin kaupunki).

Etsimme nyt uusia vahvistuksia terveyden ja hyvinvointitoimialalle rakentamaan parempaa huomista meille kaikille. Avoimia työpaikkoja on avoinna jopa 20 lähes 10 erilaiseen rooliin Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Voit työllistyä meillä suoraan Health-alueen hankkeisiin tai muihin mielenkiintoisiin hankkeisiimme. Tutustu toimialaan ja avoimiin työpaikkoihimme. 

Intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö

Solita on intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja joita muuten ei oivallettaisi. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija.

Meille yhteissuunnittelu tarkoittaa sitä, että osallistamme organisaation ja loppuasiakkaat. Annamme itseohjautuville huipputiimeille vallan ja välineet ratkoa liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen ongelmia. Johdamme muutosta ja autamme organisaatioita uudistamaan toimintatapojaan. Lue lisää Solitasta ja kulttuuristamme.

Kiinnostuitko?

Jos haluat mukaan matkallemme rakentamaan terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuutta, ota yhteyttä rekry@solita.fivapaamuotoisella hakemuksella. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 17.6.

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen. 

  • Kysy lisätietoja roolista Ristolta risto.kaikkonen@solita.fi tai numerosta +358 41 536 8745
  • Kysy lisää työskentelystä Solitalla Jenniltä jenni.kivikoski@solita.fi tai numerosta +358 44 750 4441