(Poistunut julkaisusta)

Data Engineer / Senior Data Engineer
Nordic Healthcare Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Voiko datan avulla tehdä maailmasta paremman? Kiinnostaako monipuolinen tehtävä sekä asiakashankkeissa, että tuotekehityksessä? Jos sanoit mielessäsi kyllä, tässä on sinulle haaste! Etsimme aktiivisia ja kehittämishenkisiä tulevaisuuden tekijöitä Nordic Healthcare Groupin 13 hengen kasvavaan datatiimiin.

Nordic Healthcare Group on syntynyt halusta parantaa maailmaa ja ymmärtää syvällisesti sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa, rakenteita ja kannustimia sekä teknillisten tieteiden perinteen mukaisesti soveltaa ymmärrystä käytännön parannuksiin. Halumme ja kykymme tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä on vienyt meidät pienestä keskisuureksi yritykseksi ja kasvamme vauhdilla ja pyrimme kohti tavoitettamme olla Pohjoismaiden vaikuttavin sosiaali- ja terveysalan asiantuntijatalo.

Nyt etsimme sinua tietovarastoinnista, tietokannoista ja dataputkista innostunutta taitajaa. Tule mukaan matkalle kasvamaan kanssamme ammattilaisena!

Tehtäväkenttä:

Tiimimme tehtäviin kuuluvat tietomallinnus, dataputkien rakentaminen ja automatisointi sekä datan visualisointi. Autamme asiakkaitamme myös analyysitarpeiden hahmottamisessa ja raakadatan poiminnassa. Tuotamme asiakkaillemme sekä jatkuvaa tiheästi päivittyvää data-analyysiä että autamme heitä kertaluonteisissa dataosaamista vaativissa projekteissa. Suuri osa datatekemisestä tapahtuu omassa tietovarastossamme, mutta joissain projekteissa työskentelemme myös asiakkaan ympäristössä. Tietovarastoinnin osalta kehityssuunta on selvästi kohti moderneja pilvipohjaisia tietoaltaita ja automatisoituja tietovarastoratkaisuja.

Data Engineer -tehtävässä odotamme sinulta erityistä kiinnostusta tietovarastointiin, tietokantoihin ja dataputkiin. Osana tiimiä tulet suunnittelemaan ja rakentamaan tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaa datankäsittelyputkea NHG:n omassa palvelinympäristössä. Lisäksi osallistut asiakkaidemme tietovarastojen kehittämiseen. Työ vaatii sinulta oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Merkittävä osa työstäsi tapahtuu muiden NHG:n osaajien kanssa yhteistyössä. Viemme jatkuvasti datatekemistämme eteenpäin, jonka vuoksi arvostamme erityisesti rohkeutta ja näkemystä sekä halua kokeilla uusia menetelmiä NHG:n analytiikkaratkaisujen kehittämiseksi.

Kiinnostus päästä kehittämään parempaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa yhdistää meitä NHG:laisia ja sitä toivomme sinultakin. Tämän lisäksi tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan osaamista ja työkokemusta seuraavilta alueilta.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta:

• Noin 3 vuotta työkokemusta ETL- ja tietokantaosaajan tehtävistä

• Kokemusta yleisimmistä tietokannoista (esim. MySQL, SQL server, Oracle, PostgreSQL) ja rajapinnoista (esim. WebServices, REST)

• Kokemusta tietokantakyselyistä vähintään kahdessa asiakasprojektissa

• Kokemusta datakuutioiden suunnitellusta ja toteutuksesta

• Projektikokemusta ETL-ratkaisujen ja datakuutioiden testaamisesta

• Perusohjelmointitaidot (esim. Python)

Plussaa:

• Kokemusta BI-raporttien kehittämisestä (PowerBI, Tableau tai vastaava),

• Tuntemus pilviteknologioista (esim. Azure, AWS, Snowflake),

• Kokemus terveydenhuollon järjestelmistä ja/tai kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sosiaali- ja terveydenhuollon johdon analyysityökalujen kehittämistoiminnassa. Datatiimi toimii tukenasi uuden oppimisessa, minkä lisäksi tuemme yrityksenä osaamisesi kehittämistä muun muassa Datacampin ja sote-alaa käsittelevien sisäisten koulutusten avulla.

Tulet työskentelemään osana nuorekasta ja joustavaa datatiimiä, joka on NHG:n tukipilari ja jossa yhteishenki kantaa työn ulkopuolellekin. Dataosaamisen lisäksi tiimissämme on kokemusta muun muassa urheiluskaboista, pienpanimo-oluista, purjelentämisestä ja neulomisesta. Mitä sinä toisit mukanasi?

Olemme hyvin kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää. Toimi siis nopeasti tai viimeistään 3.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Arja Martikainen, Barona IT ti-to klo 13-15 p. 040 7621564 tai arja.martikainen(at)barona.fi.