Data Engineer (SAS)
Opset Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Opset hakee nyt OP Palveluille tietovarastoinnin yksikköön Data Engineeriä (SAS) Helsinkiin.

Tulet työskentelemään tietovarastoinnin heimossa, joka tuottaa dataa sisäisiin, sekä ulkoisiin tarpeisiin.

Etsimällämme henkilöllä on hyvä SAS-osaaminen valmiina, mutta muuten voit olla joko pitkän linjan tekijä tai oppimishaluinen ”junnu”, jolla on intoa kehittyä oman alansa mestariksi. Hallitset koodin kirjoittamisen lisäksi vähintään perusteet tietovarastoinnista. Valmista IT-gurua emme siis etsi, vaan tehtävät ovat luonteeltaan enemmän tuotantoa tukevia ylläpidollisia selvittelytehtäviä. Luonteeltasi olet analyyttinen ja kykenet itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia sekä ottamaan rohkeasti vastuuta osaamisesi mukaan. Tehtävä vaatii suomen kielen taidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen, sekä tarjoamme sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu joustavasti, ja työssä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Haethan oheisen linkin kautta viimeistään 22.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat tietenkin nopeasti, mutta realistinen aloitus olisi syyskuulla 2021. Haethan paikkaa oheisesta linkistä jo mahdollisimman pian: https://opset.fi/tyopaikka/data-engineer-op-palvelut-oylle-helsinkiin/

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477130
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki