(Poistunut julkaisusta)

Data Engineer, kokoaikainen, OP-Palvelut
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Oletko datan käsittelystä jo hieman työkokemusta kerryttänyt ammattilainen, joka viihtyy ketterässä työympäristössä? Oletko itseohjautuva, tiimityöstä nauttiva luonne? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Data Engineer!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OP-Palveluille kehittymishaluista Data Engineeriä määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden 2020 loppuun, mutta myös jatko on tehtävässä mahdollinen.
  
Data Engineer-tehtävässä toimit dataintegraation työtehtävissä vastaten datan tuomisesta tietolähteistä visualisoinnin, analytiikan ja koneoppimisen tarpeisiin. Lisäksi vastaat datatuotteen hyödyntäjälle tarjottavan rajapinnan toteutuksesta. Etsimämme Data Engineer raportoi tuloksia ymmärrettävästi eteenpäin projektin eri sidosryhmille, joten roolissa korostuvat erinomaisesti kirjalliset ja suulliset kommunikointitaidot. Tehtävässä työskennellään ketterässä tiimissä, jossa innostus ja itseohjautuvuus ohjaavat jokapäiväistä toimintaa. Ympärilläsi on asiantunteva ja osaava tiimi, joten saat työhösi loistavan tuen.

OP haluaa olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan toimija Suomessa, jonka yrityskulttuurin ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet heidän osuustoiminnallisen menestyksensä läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös OP:n tulevaisuuden kulttuurin vahvin kulmakivi. Lue lisää OP:sta ja heillä työskentelystä täällä: https://www.op.fi/op-ryhma/ura-oplla/toissa-meilla

Pääasialliset tehtävät
 • Data Engineerin tehtävät taloudenhallinnan projektissa
 • Tietovarastointi, ETL toteutus ja datan laadun mittaaminen
 • Sidosryhmien kanssa projektin eteenpäin vienti ja kommunikointi

Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa kokemusta dataintegraatiosta, sekä AWS osaamista
 • Kokemusta datan laadun mittauksesta ja menetelmistä
 • Kykyä rakentaa monimutkaisia kokonaisuuksia ylläpidettäviksi ratkaisuiksi
 • Itseohjautuvaa, töihin tarttuvaa työotetta
 • Aiempaa kokemusta ketterästä työskentelymallista
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Työn eteenpäin katsovassa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa
 • Tilaisuuden kehittää taitojasi monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä
 • Kannustavan ja osaavan tiimin, joka on tukenasi tehtävässä menestyäksesi
 • Yrityskulttuurin, jonka ytimessä ovat arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 12.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään joulukuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio, puh. 040 940 2481.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.