(Poistunut julkaisusta)

Data Engineer, kokoaikainen, Mandatum Life
Mandatum Life Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021
Omaatko jo tietokantaosaamista, jota haluaisit yhä kehittää mielenkiintoisten tehtävien parissa? Haluaisitko päästä syventämään dataan liittyvää osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä osana työhön perehtymistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Data Engineer Mandatum Lifelle!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme Mandatum Lifelle henkilöä vakituiseen Data Engineer -rooliin Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Mandatum Lifelle Studentworkin kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava kattava koulutus yhteistyökumppanimme Ari Hovin toimesta. Voit lukea Studentworkin tarjoamasta Accelerate-ohjelmasta lisää täältä. 

Data Engineer roolissa pääset toimimaan mielenkiintoisissa tehtävissä tuottaen Mandatum Lifelle uusia tietovarastoja. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tietokantojen rakentaminen, optimointi, ylläpitäminen ja laadun varmistaminen. Työ toteutetaan tiiviissä yhteistyössä sovelluskehittäjien kanssa. Tavoitteena työlläsi on toteuttaa tietokantoja, joita pystytään hyödyntämään tehokkaasti markkinointiin ja analytiikkaan. Tehtävä edellyttää ymmärrystä ja osaamista SQL-serveristä - muilta osin tehtävään perehdytetään huolellisesti, minkä lisäksi saat Accelerate-intensiivikoulutuksesta valmiudet tehtävässä suoriutumiseen. 

Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittely- tai IT-painoitteiset opinnot. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus!

Mandatum Life on arvostettu rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi. Mandatum Life on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tekemässä tutkimuksessa.

Lue Mandatum Lifestä lisää: https://www.mandatumlife.fi/

Pääasialliset tehtävät 
  • Uusien tietovarastojen rakentaminen, ylläpitäminen sekä optiominti
  • Yhteistyön tekeminen sovelluskehittäjien kanssa
Odotamme sinulta 
  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi IT tai tietojenkäsittely
  • Kokemusta SQL Serverin käytöstä
  • Aloitteellista, ratkaisukeskeistä ja positiivista työskentelyotetta
  • Suomen sekä englannin kielien osaamista
Tarjoamme sinulle 
  • Huippuluokan intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseen
  • Työpaikan yrityksessä, joka on yksi Suomen parhaista
  • Positiivisen, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen vakavaraisessa yrityksessä
  • Paikan finanssialan kärkiosaajien kanssa ja ketterät työmenetelmät

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com, 044 5440 425). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!