Data engineer / Digitaalinen asiointi
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Etsimme työkaveriksemme kokenutta ja osaavaa tiedonhallinnan ammattilaista.

Data Engineer toimii osana Fennian Data & Analytiikka -yksikköä, jonka päätehtävänä on palvella kaikkia Fennian liiketoiminta- ja tukiyksiköitä raportointi- ja analytiikkatarpeissa. Lisäksi D&A-yksikön vastuulla on kehittää Fenniaan tiedonhallinnan toimintamallit ja prosessit, jotta data pysyy hallittuna ja laadukkaana koko sen elinkaaren ajan.

Data Engineer vastaa useista tiedonhallintaan liittyvistä kehittämistehtävistä. Kehittämistä helpottavat modernit pilvipohjaiset työkalut kuten Snowflake. Tehtäviisi kuuluvat mm. digitaalisen asiointidatan hallinta ja markkinoinnin automatisoinnin kehittäminen. Vastaat digitaaliseen asiointidataan liittyvien projektien määrittelystä, toteutuksesta ja testauksesta yhdessä samanhenkisten kehittäjien ja liiketoiminnan kanssa. Aiempi kokemus digitaalisen asiointitiedon hallinnasta ja kehittämisestä pilvipohjaisilla välineillä helpoittaa menestymistäsi tehtävissäsi. Erityisesti arvostamme kokemusta erimuotoisten tietojen käsittelystä, hallinnasta sekä kokemusta markkinointiautomaation kehittämisestä. Vaikka rooli edellyttää vahvaa teknistä osaamista, on tärkeää että teet sujuvasti yhteistyötä sekä liiketoiminnan edustajien että data- ja järjestelmäkehittäjien kanssa.

Hakijalta odotamme  

Haemme henkilöä, joka haluaa rohkeasti rakentaa uutta ja kehittää toimintaamme. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

 • vankka kokemus digitaalisen asiointidatan hallinnasta ja kehittämisestä
 • kokemusta markkinoinnin automatisoinnista
 • ohjelmointikokemusta esim. SQL, python
 • kokemusta eri muotoisten tietojen käsittelystä (strukturoimaton strukturoitu)
 • jonkin verran kokemusta pilvipohjaisista tiedonhallintaratkaisuista sekä ymmärrystä perinteisistä tiedonhallintaratkaisuista
 • kokemusta agile-kehityskäytännöistä
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä kommunikoida useille tahoille. Lisäksi pystyt toimimaan aktiivisella otteella laajassa sidosryhmäverkostossa sekä viemään asioita itsenäisesti ja päämäärätietoisesti eteenpäin.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. 

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa Data & Analytiikka -tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Cloud Data Platform Manager Juha Järvi, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse keskiviikkona 05.05. klo 12-14 ja tiistaina 11.05 klo 12-14 numerosta 040 178 4629

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään maanantaina 17.05.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1450436
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa