Data Engineer, Azure

CGI Suomi Oy
Tietoa tehtävästä

Data Engineer, Azure

Urahaasteita dataprojekteissa, merkityksellistä työtä energiasektorin asiakkuuksissa ja oman osaamisesi kehittämistä uusimpien teknologioiden parissa? Meillä on kokoisesi paikka juuri sinulle!

Haemme nyt Data Engineeriä toimimaan tiimissä, jonka fokus on energiasektorin asiakkaiden tukemisessa.

Toteutamme asiakkaillemme moninaisia tiedonhallinnan, raportoinnin ja edistyneen analytiikan ratkaisuja. Tulevassa roolissasi pääasiallisena vastuunasi on asiakkaidemme datahaasteiden ratkaiseminen. Kykenet aktiivisesti tuomaan näkemyksiäsi esiin tukeaksesi projekteja ja palveluitamme asiakkaitaan datan mallintamiseen, analysointiin ja hyödyntämiseen liittyvissä asioissa. Toivomme sinulta sekä itsenäistä työotetta että erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, sillä monipuolisessa tehtävässäsi pääset toimimaan erilaisten asiakkaiden ja teknologioiden parissa.

Tehtävän sijaintipaikka on joko Turku tai Helsinki.

Näin menestyt kanssamme

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta vähintään vuosi aiempaa kokemusta Azure-pilvipalveluista. Nautit tiimityöskentelystä, ja jaat mielelläsi osaamistasi ja näkemyksiäsi tiimisi kesken. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi toivomme sinulta kokemusta vähintään kahdesta seuraavista:

  • tietovarastointiratkaisujen toteutus
  • analytiikka- ja raportointiratkaisujen toteutus
  • ETL-työkalujen käyttökokemus
  • ohjelmointitaidot (esim. Java, Python, C/C++, R)

Lisäksi eduksi luetaan osaaminen seuraavilta osa-alueilta:

  • tietovarastot: AWS Redshift, Snowflake
  • ETL työkalut esim. Talend, Matillion, SAS ETL, Informatica Powercenter, IBM Infosphere,
  • Raportointityökalut: esim. Tableau, Qlickview, PowerBI
  • Mallinnustyökalut: esim. DataVault
  • muu raportointiin, datan käsittelyyn ja –mallintamiseen liittyvä osaaminen

Tuhansien uratarinoiden talo

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi! Voit lukea lisää CGI:stä työpaikkana urasivuiltamme: https://www.cgi.com/fi/fi/ura

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Juha Mondolin, puhelimitse +358 40 669 4644 arkipäivisin 12.4 - 23.4

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.5.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 3.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta