(Poistunut julkaisusta)

Data Centre Specialist varastoon
Iron Mountain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Kiinnostaako tarkkuutta, huolellisuutta ja tietoteknisiä taitoja vaativa toimistotyö varastoympäristössä ? Oletko luonteeltasi omatoiminen ja viihdytkö tiimityössä? Haetko säännöllistä päivävuorotyötä?

Haemme asiakkaallemme Iron Mountain Finland Oy:lle luotettavia, reippaita ja oma-aloitteisia Data Centre Specialisteja Konalassa sijaitsevaan varastoon. Iron Mountain hallinnoi ja varastoi yritysten asiakirjoja ja Data Centre Specialistin tehtävänä onkin työskennellä arkiston päivittäistoimintojen parissa. Työtehtäviin kuuluu mm. saapuvien asiakirjojen käsittelyä, aineiston kirjaamista sähköiseen järjestelmään, pakkaamista, postitusta ja muita täydentäviä tehtäviä. Haemmekin nyt henkilöitä, joilla on aina valmius tarttua toimeen, oli työtehtävä mikä hyvänsä, ja huolehtia siitä, että Iron Mountainin asiakkaat saavat tulevaisuudessakin ensiluokkaista palvelua.

Työpaikan sijaintina toimii Ruosilantie 16, Helsinki. Työtä tehdään kokoaikaisesti arkisin kello 8-16. Työ on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen jatko Iron Mountainilla on työt hyvin hoitamalla erittäin mahdollinen. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti!

Unelmakandidaattimme on:

• Vastuuntuntoinen ja luotettava

• Omaa sujuvan suomen kielen taidon

• Omatoiminen ja ahkera

• Tietoteknisiltä taidoiltaan kyvykäs

• Työtä pelkäämätön ja nopea oppimaan uusia asioita

Plussaksi katsomme:

• Aiemman työkokemuksen asiakirjojen käsittelystä ja/tai tietoturva-alalta

• Hyvän englannin kielen taidon

Mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja työtehtävät mielekkäiltä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!