(Poistunut julkaisusta)

Data Centre Specialist varastoon
Iron Mountain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Kiinnostaako asiakaspalvelupainotteinen sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja tietoteknisiätaitoja vaativa työ varastoympäristössä? Oletko luonteeltasi omatoiminen ja viihdytkö pienessä tiimissä? Haetko säännöllistä päivävuorotyötä?

Haemme asiakkaallemme Iron Mountain Finland Oy:lle luotettavia, ahkeria ja asiakaspalveluhenkisiä Data Centre Specialisteja Itä-Vantaalla sijaitseviin varastoihin. Iron Mountain hallinnoi ja varastoi yritysten asiakirjoja ja Data Centre Specialistin tehtävänä onkin käsitellä varastoon saapuvia ja sieltä lähteviä asiakirjoja sekä dokumentoida ne tietojärjestelmiin ja/tai huolehtia niiden asianmukaisesta hävittämisestä. Tarvittaessa työtehtävät voivat myös sisältää mm. kuriirina toimimista, inventointia sekä erilaisia projektiluontoisia tehtäviä. Haemmekin nyt henkilöitä, joilla on aina valmius tarttua toimeen, oli työtehtävä mikä hyvänsä, ja huolehtia siitä, että Iron Mountainin asiakkaat saavat tulevaisuudessakin ensiluokkaista palvelua.

Työpaikan sijaintina toimii joko Kuussillantie 27:n varasto Vaaralassa tai Heidehofintie 2:n varasto Kuninkaalassa Vantaalla. Työaika on arkisin klo 8-16 ja työsuhde on kokoaikainen. Tarve on aluksi kolmen kuukauden määräaikaisuus käynnissä olevan projektin vuoksi, mutta myös jatko tämän jälkeen on mahdollinen. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti!

Unelma kandidaattimme on:

  • asiakaspalveluhenkinen
  • vastuuntuntoinen ja luotettava
  • omatoiminen ja ahkera
  • tietoteknisiltä taidoiltaan kyvykäs
  • työtä pelkäämätön ja nopea oppimaan uusia asioita

Plussaksi katsomme:

  • b- ja c-luokan ajokortin ja ammattipätevyyden sekä mahdollisuuden toimia myös kuriirina
  • aiemman työkokemuksen asiakirjojen käsittelystä ja/tai tietoturva-alalta

Tällaisia työtehtäviä on harvoin tarjolla! Mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja työtehtävät mielekkäiltä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!