(Poistunut julkaisusta)

Data Center Technician
Equinix (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Equinix (Finland) Oy on Suomen johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Equinix tuottaa asiakkailleen korkean tason konesalipalveluita ympäri maailman. Equinix-konsernissa on töissä yli 5000 alan ammattilaista, joiden ydintehtävä on varmistaa konesalien jatkuva toiminta ja turvallisuus. 

Asiakaskeskeinen ajattelu on kaiken toimintamme lähtökohta. Haemme uutta työntekijää 24/7 toimivaan Data Center Technician -tiimiin Espoossa sijaitsevaan HE6-konesaliimme. Haemme tiimin jäseneksi innokasta ja oppimishaluista työntekijää. Arvostamme aiempaa tietoteknistä kokemusta, mutta tärkeimpinä pidämme oikeaa asennetta ja halua kehittää osaamistaan.

Tulet noin 25 hengen Data Center Operations -yksikkömme jäseneksi muiden kokeneiden huippuammattilaisten joukkoon. Olemme kasvaneet viime vuosina nopeasti. Tiimissä töitä tehdään yhteisvoimin toisia auttaen ja hyvässä hengessä huumoria unohtamatta. Suomen päätoimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä ja konesalimme pääkaupunkiseudulla. 

Isona talona tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtoehtoisia polkuja kehittymiselle ja uralle. Data Center Technicianin tehtävä on erinomainen mahdollisuus kasvattaa ja laajentaa omaa tietoteknistä ja konesaliosaamista. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme sekä tarjoamme kattavat edut työntekijöillemme.

Data Center Technicianin työtehtävä on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä ja työpaikkasi sijainti on Equinixin HE6 –konesali Espoossa (Sinimäentie 12, 02630 Espoo). Seuraat työvuorosi aikana hälytys- ja tikettijärjestelmiämme ja toimit saapuvien tehtävien edellyttämällä tavalla. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sekä suullisesti että kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tarkka ja huolehdit osaltasi työturvallisuus-, laatu- ja turvallisuusmääräysten noudattamisesta. 

 

Edellytämme:

 • Valmiutta keskeytymättömään kolmivuorotyöhön
 • Nuhteetonta taustaa, asiakasprojektimme edellyttävät usein turvallisuusselvityksen tekemistä
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Paineensietokykyä ja joustavuutta
 • Hyviä asiakaspalvelutaitoja
 • Vähintään perustason tietoteknisiä valmiuksia

Eduiksi katsomme:

 • Tehtävään liittyvä koulutus 
 • Työkokemusta verkkolaite-, palvelin- tai konesaliympäristöstä
 • Kokemusta kupari- ja/tai kuitukaapeliasennuksista
 • Hyvät ongelmanratkaisukyvyt
 • Kokemusta tikettijärjestelmien kanssa toimimisesta ja tapahtumaraporttien kirjoittamisesta

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ja sähköpostilla: Teemu Pelkonen, Supervisor, IBX Operations teemu.pelkonen@eu.equinix.com, puh. 046 6000 770