(Poistunut julkaisusta)

Data Center Siivooja
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Hetzner Groupin yritykset tarjoavat yksityisille ja yritysasiakkaille maailmanlaajuisesti tehokkaita hosting-palveluita sekä tarvittavan infrastruktuurin internetsivujen sujuvaan toimintaan. Hetzner Finland Oy, joka perustettiin osaksi Hetzner-ryhmää vuonna 2015, hyödyntää saksalaisen Hetzner Online GmbH:n asiantuntemusta. Data Center Park Helsinki tarjoaa palveluitaan Hetznerin asiakkaille ympäri maailman.
Tuusulassa sijaitsevan datakeskuspuiston ensimmäinen rakennus otettiin käyttöön 2018. Tulevina vuosina datakeskuksia rakennetaan lisää. Kunkin rakennuksen pinta-ala on 4000 neliömetriä.

Toimintamme kasvaessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen uutta SIIVOOJAA.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:
- konesalien ja varastotilojen siivous
- toimistoalueiden, keittiö- ja taukotilojen sekä henkilökunnan sosiaalitilojen siivous
- sisätilojen viherhuolto ja muu yleisestä viihtyisyydestä huolehtiminen
- satunnaiset rakennussiivoukset ja uusien konesalien loppusiivoukset

Odotamme sinulta:
- aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä
- järjestelmällisyyttä, itsenäisyyttä ja huolellisuutta sekä yksityiskohtien huomioimista
- hyviä sosiaalisia ja tiimityötaitoja
- englanninkielen taitoa

Työhösi kuuluvat datakeskusten siivoukset itsenäisesti, mutta osana pientä tiimiä. Työtä tehdään arkisin; työaikajärjestelmämme on joustava. Työnantajana huolehdimme siitä, että sinulla on mahdollisuuksia myös henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen ja omien taitojen vahvistamiseen. Toivommekin, että työn opittuasi osaat työskennellä itsenäisesti monipuolisten tehtävien parissa. Hetzner Finland tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kasvavan työympäristön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako sinua liittyä Hetzner Finlandin tiimiin? Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen. Lisätietoja löytyy www.hetzner.com.