(Poistunut julkaisusta)

Data assistant, Neste, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Nesteellä Data assistenttia 3kk ajaksi työskentelemään projektiluonteisesti. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Tehtävä soveltuu niin valmistuneelle, kuin vasta opintonsa aloittaneelle IT-alasta kiinnostuneelle henkilölle. Hae heti, sillä täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!
KUVAUS
Tehtävässä tulet työskentelemään osana Nesteen kolme henkistä ICT-tiimiä, joka työskentelee portfolion hallinnan parissa. Sinun rooliisi kuuluu Datan siirtäminen eri alustoiden ja tietojärjestelmien välillä, samalla niitä optimoiden.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden tutustua ServiceNow
* Työkokemusta Nesteellä työskentelystä
* Tilaisuuden työskennellä ja kehittyä kansainvälisessä ympäristössä ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Datan siirto ja optimointi
* Datan hallinta Google Sheets- ja ServiceNow -alustoilla
* Mahdollinen portfolionhallintatyökalun kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus. IT, matematiikka, kaupallinen (voit olla myös vasta opintojen alkuvaiheessa).
* Halua oppia uutta ja työskennellä tiimissä
* Jonkin verran Excel tai Google Sheets -kokemusta
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Itsenäinen
* Rohkea


Muuta tietoa


* Aloitus: Maaliskuu 2020
* Kesto: 3kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Keilanranta 21, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nesteen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste{target="_blank"} tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 4 400 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.