(Poistunut julkaisusta)

Data-arkkitehti
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme data-arkkitehtia Tietohallinnon kahdeksan hengen Data ja raportointi –tiimiin.

Tehtävänäsi on vastata Mandatumin ydintieto-arkkitehtuurista. Toimit sujuvasti niin konseptuaalisen kuin fyysisenkin tietomallinnuksen alueilla. Kartoitat liiketoimintavaatimuksia ja osallistut arkkitehdin roolissa eri kehitysprojekteihin. Käytännössä suunnittelet ja määrittelet ydintiedon hallintaan liittyviä ratkaisuja.

Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta data-arkkitehtuurityön kehittämisestä ja työssä vaadittujen teknologioiden, menetelmien ja välineiden tuntemusta. Soveltuva koulutustausta on korkeakoulutasoinen.

Tarvitset työssäsi erinomaisia yhteistyö- ja esitystaitoja. Olet positiivinen, kehittämisorientoitunut, oma-aloitteinen ja monipuolista työtä pelkäämätön työkaveri, jolla on halua tarttua asioihin ja ratkaista ongelmia. Ymmärrät palveluhenkisyyden merkityksen työssäsi ja pystyt pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa olet keskeisessä roolissa tiedon ja sen hallinnan kehittämisessä. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista seitsemänä vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet nykyaikaisissa toimitiloissa hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin keskustassa.

Hae tehtävään nopeasti, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 18.2. mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat kehityspäällikkö Jukka Peltoselta. Jukan tavoitat numerosta p. 050 386 6475.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi