(Poistunut julkaisusta)

Data and Information Manager
Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haluatko päästä rakentamaan yhtä palveluliiketoimintamme kulmakivistä? Etsimme Espoon Keilaniemeen tietohallinnan ja suojaamisen ammattilaista

Data and Information Manager

Vastuullasi on Accountor-ryhmässä SME-liiketoiminta-alueen informaation suojaaminen ja hallinta kattaen erityisesti tietoturvan, tietosuojan ja datan hallinnan sekä niiden kytkeminen tiiviisti osaksi liiketoimintaa. Rooliisi kuuluu proaktiivisesti kehittää informaation suojaamiseen ja hallinnointiin liittyviä toimintamalleja ja prosesseja vastaamaan parhaita käytänteitä sekä lisätä organisaation tietoisuutta näistä. Lisäksi toivomme sinun tuovan meille näkemyksesi siitä, miten toteuttamalla nämä asiat parhaiten tukevat liiketoimintamme kasvua.

Työtä tehdään sekä erilaisissa kehitysprojekteissa että jatkuvan parantamisen kautta hyödyntäen myös ryhmän resursseja ja teknologioita. Osa vastuualueen tekemisestä voi olla SME-liiketoiminnalle spesifiä, jolloin vastuu näiden toteuttamisesta on sinulla. Osa vastuualueen tekemisistä on Accountorin yhteisiä, jolloin osallistut ryhmätason hankkeisiin SME-liiketoiminnan edustajana ja vastaat siitä, että k.o. hankkeiden kehitystoimenpiteet toteutetaan myös SME-liiketoiminnassa. Toteutat myös operatiivisessa roolissa esimerkiksi vastuualueellasi vuosikelloon liittyviä tehtäviä ja toimit keskeisenä SME-liiketoiminnan edustajana mahdollisissa tietoturva- ja tietosuojapoikkeamien hallintatilanteissa.

Odotamme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta tietoturvan ja tietosuojan (ml. GDPR) parissa toimimisesta informaatioliiketoiminnassa, jossa tiedon ja informaation hallinta sekä suojaaminen on ollut merkittävässä roolissa
  • ymmärrystä informaationhallinnan ja liiketoiminnan välisestä suhteesta ja kokemusta liiketoiminnan ja informaationhallinnan välissä toimimisesta
  • kokemusta informaationhallinnasta esimerkiksi operatiivisessa roolissa tai kehitysprojektien parissa työskentelystä
  • konkreettisia näyttöjä kokonaisuuksien hallinnasta ja proaktiivisesta vastuualueesi kehittämisestä yhdessä keskeisten sidosryhmiesi kanssa
  • hyviä kommunikaatio- sekä viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi.

Työskentelyotteesi on tavoitteellinen, ratkaisuhakuinen sekä oma-aloitteinen. Kannat vastuuta laaja-alaisesti ja osaat kyseenalaistaa sekä soveltaa uutta informaatiota. Innostut kehittämisestä ja haluat jatkuvasti kehittää informaationhallinnan käytäntöjämme. Mahdollisten poikkeamien hallinnassa osoitat määrätietoista ja loogista ajattelukykyä ja toimit tilanteen edellyttämällä rauhallisuudella.

Tehtävässä sinua tukevat ryhmän tietosuojan- ja tietoturvan ammattilaiset ja toimit heidän kanssaan tiiviissä yhteistyössä. Lisäksi työkavereina on digitaalisen palveluliiketoiminnan ammattilaisia, jotka tekevät töitä tosissaan tarjotaksemme asiakkaillemme parasta digitaalista palvelua ja asiakaskokemusta laadulla. Odotusta ja tilausta työn tuloksille siis on. Vaikka työt otetaan vakavasti ja hoidetaan vastuumme, on töissä sopivan rento meininki, hyvä porukka ja pilkettä silmäkulmassa.

Kuulostiko aihealue kiinnostavalta? Laita hakemusta tulemaan viimeistään sunnuntaina 2.6.2019. Kannattaa olla nopeasti liikkeellä, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Tehtävästä lisätietoja antaa Process & Quality Director Niklas Killström puhelimitse pe 17.5.2019 klo 13-15  tai pe 24.5.2019 klo 14-16 numerosta 050 366 1163 tai sähköpostilla niklas.killstrom@finago.com. Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014).