Data-analyytikoksi intensiivikoulutuksesta - Cloud, IoT & A
Saranen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Onko sinulla hyvät ongelmanratkaisutaidot? Innostaako sinua uramahdollisuudet data-analytiikan parissa ja mahdollisuus hioa taitojasi kätevän intensiivikoulutuksen kautta? Verkkokoulutuksena toteutettava analytiikan lyhytkoulutus auttaa sinua kehittymään data-analytiikan asiantuntijaksi ja työllistymään kasvualalle. Hae mukaan pian!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Data-analytiikan tehokas hyödyntäminen korostuu kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin, kun markkinat ovat muutoksessa ja digitalisaatio kiihtyy entistä voimakkaammin. Jos olet motivoitunut tekijä ja sinulla on aito kiinnostus data-analytiikkaa, tiedolla johtamista ja uusimpia teknologioita kohtaan, tämä on sinun mahdollisuutesi viedä taitosi uudelle uralle!

Ohjelma auttaa sinua kehittämään osaamistasi ja löytämään oman roolisi kasvualalta, kokemuksestasi riippumatta. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää data-analytiikasta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus data-analytiikkatehtävistä ei välttämätöntä

Vauhdikkaasti kasvavalla ja kehittyvällä data-analytiikan alalla korostuu tällä hetkellä erityisesti pilvipalveluiden, IoT:n ja tekoälyn hyödyntäminen, mikä luo paljon uusia ura- ja työmahdollisuuksia. Nyt toteutettavan intensiivikoulutuksen kautta pääset kasvattamaan osaamistasi näistä ajankohtaisista aiheista ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat tällä hetkellä kilpailevat. 

Koulutus sopii erinomaisesti niin alaan tutustuville, data-analytiikan parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Koulutus on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tietotaidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään. 

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on aito kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatioisi kehittyä data-analytiikan asiantuntijaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi opiskelujen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta.

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistain näistä piirteistä:

 • Haluat analysoida ja tehdä päätöksiä tietoon, etkä mututuntumaan pohjautuen
 • Uudet teknologiat, erilaiset järjestelmät sekä näiden integraatiot kiehtovat sinua ja haluat kehittyä alan aallolla mukana
 • Olet luontainen ongelmanratkaisija, joka ei vierasta tietokantoja ja matemaattisiakin pulmia

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Koulutuksesta valmiudet data-analytiikkauralle – monta hyvää syytä hakea

Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista data-analytiikan teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla. Ohjelman yksi suurimmista eduista on sen käytännönläheisyys, jonka ansiosta opitut tiedot ja taidot ovat mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan työelämään ja opittuja kokonaisuuksia on mahdollista hyödyntää monenlaisissa työtehtävissä. 

 • Maksuttoman verkkokoulutuksen kautta data-analytiikan makuun. Ohjelman tavoitteena on kannustaa uusia osaajia kouluttautumaan data-analytiikan ja tiedolla johtamisen tehtäviin. Koulutus toteutetaan verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi, vaikka kotisohvaltasi. 
 • Saat uusia oppeja taskuusi. Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta data-analytiikasta 25 päivän mittaisen intensiivikoulutuksen kautta alan parhailta asiantuntijoilta. Käytännönläheisen koulutuksen kautta uudet opit ovat tehokkaasti siirrettävissä tuleviin työprojekteihin. 
 • Alalla riittää tekemistä. Analytiikka ja tiedolla johtaminen ovat tulevaisuuden työelämässä entistä tärkeämpiä aihealueita ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve. Työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Data-analytiikan perusteet, metodit ja mallinnusmenetelmät
 • Tietokannat, tietovarastojen hyödyntäminen, analyysit
 • Web-analytiikka (nettisivujen analytiikka, Google Analytics & Data Studio)
 • Ohjelmointi osana data-analytiikkaa (Python, R-kieli)
 • Pilvipalvelut, IoT, koneoppiminen
 • Datan visualisointi ja työkalut

Koulutuksemme tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden työllistyä ja löytää oman roolisi kasvualalta. 

Hae mukaan heti! Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti! Hakujakso päättyy 8.2.2021

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta: 

 1. Täytä TE:n hakulomake
  Löydät Data-analyytikoksi intensiivikoulutuksesta – Cloud, IoT & AI -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla: 696973. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 
 2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä? 

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivulla.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman yhteyshenkilöltä, Samuel Leivolta. 

Samuel Leivo, Saranen Consulting, 050 414 3304 tai samuel.leivo@saranen.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1413295
 • Tehtäväalue: IT, Tutkimus ja kehitys
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Salo, Turku, Varsinais-Suomi