(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikoksi Analytics Training Campin avulla
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Data-analyytikoksi Analytics Training Campista

Innostutko lukujen pyörittämisestä ja pulmien ratkaisemisesta, muutenkin kuin pelkän mututuntuman perusteella? Oletko kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä datan avulla? Hae mukaan Analytics Training Campiin ja löydä oma roolisi kehitysalalta!

Dataa on ympärillämme kaikkialla ja sen määrä kasvaa tautotta – sen tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa onkin toimialasta riippumatta äärimmäisen tärkeää yrityksien päivittäisen toiminnan ja kilpailukyvyn kannalta. Loppumattomasta datasta ja uusimmista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niiden merkitystä ei osata lukea. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia data-analyytikkoja riveihinsä, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja käsittelemään tietoa oikealla tavalla. 
Oulussa järjestettävä Analytics Training Camp auttaa sinua kehittämään omaa tietotaitoasi ja löytämään oman roolisi datan tulkkina!

Kenelle koulutus sopii?

Training Campin tavoitteena on kouluttaa uusia data-analytiikan osaajia Oulun talousalueelle, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus sopii sekä alaan vasta tutustuville, että data-analytiikkaan jo enemmän perehtyneillekin asiantuntijoille, jotka haluavat syventää oman osaamisensa seuraavalle tasolle. Koulutuksemme on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tiedot ja taidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

  • Olet dataorientoitunut ja ratkot pulmat tietoon pohjaten
  • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio alaa kohtaan, ja haluat oppia jatkuvasti uutta mittaamisesta ja analytiikasta 
  • Sinulla saattaa olla kokemusta data-analytiikasta harrastuksien, työn tai opiskelujen parista
  • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky ja olet luontainen ongelmanratkaisija

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis talentti – kaikkea edellä mainittua tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja halusi kehittyä tulevaisuuden alan osaajaksi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Analytics Training Camp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu ensisijaisesti Oulun talousalueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutuksen tavoitteena on edistää työllistymistäsi ja auttaa kehittämään ammatillista osaamistasi. 

Anna datalle siivet Training Campin avulla
Data-analytiikan Training Camp on 35 päivää kestävä lyhytkoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden suunnittelemana. Koulutuksessa käsitellään muun muassa: 

  • Data-analytiikan perusteita
  • Edistyneempiä data-analytiikan menetelmiä ja työkaluja
  • Datan vaikutusta liiketoiminnan kehittämisessä ja työprosesseissa
  • Datan käsittelyä ja oleellisen tiedon tunnistamista
  • Oman harjoitustyön rakentamista

Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella omaa osaamistasi korostavan harjoitustyön, jonka avulla pystyt konkreettisesti osoittamaan oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan. Koulutus on siis todella konkreettista – mitä paremmin pystyt esittämään omaa osaamistasi ja potentiaaliasi yrityksille työnhaussa, sitä houkuttelevampi osaaja olet työmarkkinoilla!

Koulutus alkaa 23.3.2020 ja päättyy 13.5.2020. Lähiopetuspäivät järjestetään Oulussa.

Tervetuloa Analytics Training Camp -hakijainfoon torstaina 20.2.2020 klo 12.00 kuulemaan lisää ohjelman tavoitteista, sekä tapaamaan koulutusohjelman järjestäjät henkilökohtaisesti! Infotilaisuus järjestetään osoitteessa: Teknologiantie 1, 90590 Oulu, Amerikka koulutustila.

Hae heti mukaan!

Haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana, hae siis mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakemusta – TE-toimiston hakemuksen ja Sarasen osaajaprofiilin:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691226

Löydät Analytics Training Camp -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla 691226.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=368 . Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 9.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä! 

Lisätietoja ohjelmasta:
Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/analytics-training-camp
Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Henri Haakanalta, henri.haakana@saranen.fi, 050 436 5858.