(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikoita Mehiläiselle Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Mehiläinen-konserni on arvostettu, tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.


Me Sharperilla etsimme nyt asiakkaallemme Mehiläiselle data-analyytikoita Helsinkiin.

Data-analyytikkona tuet Mehiläisen liiketoimintayksiköitä datan hyödyntämisessä ja datalähtöisen yrityskulttuurin vahvistamisessa. Pääsetkin tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa, joiden avulla edistetään sote-alan digitalisaatiota. Vastaat omalta osaltasi erilaisten analytiikka- ja visualisointiratkaisuiden käyttäjäystävällisyydestä, kehittämisestä, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Työpäiväsi koostuvat datan käsittelystä, tietomallien rakentamisesta ja datan visualisointiin liittyvistä tehtävistä. 

Data-analyytikon tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kauppatieteet, tietojenkäsittelytiede, tilastotiede)
  • Aiempaa kokemusta vastaavista datan käsittely- ja analysointitehtävistä sekä datan mallintamisesta
  • SQL- ja R-ohjelmointikielien ymmärtämistä
  • Kokemusta BI-sovelluksista (esim. Power BI, Tableau)
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Katsomme eduksesi pilviteknologioiden (esim. Azure, AWS, Google Cloud Platform) tuntemuksen. 

Mehiläinen tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä kehittämään vanhaa sekä luomaan uutta ja tukemaan liiketoiminnallista menestystä datan avulla
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä
  • Modernit työvälineet ja hyvät henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Olemme halunneet tehdä hakemisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi! Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 27.1.2020, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin rekrytoija Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.