(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Oletko ammattitaitoinen data-analyytikko?

Tehtävässäsi osallistut analytiikkatiimimme operatiivisen, palveluprosessia tukevan tiedon kehittämiseen. Teet yhdessä johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa analyyseja eri toimintojen ohjauksen, kehittämisen ja päätöksenteon tueksi. Kartoitat ja analysoit toiminnan vaatimuksia ja tuot datan ja analyysien tarjoamia mahdollisuuksia esiin mm. asiakasymmärryksen kehittämisessä ja laadunvalvonnassa. Kehität YTK:n analytiikkaa ja siihen liittyviä työvälineitä ja menetelmiä.

Ymmärrät palveluliiketoiminnan prosesseja ja sinulla on kokemusta datan hyödyntämisestä ja analysoinnista liiketoiminnan tarpeisiin. Tunnet tilastolliset menetelmät ja analytiikkatyövälineet. Olet analyyttinen ja erotat olennaisen epäolennaisesta. Viestit ymmärrettävästi ja osaat visualisoida ja dokumentoida työsi tulokset. Olet ennakkoluuloton, tavoitteellinen ja pitkäjänteinen. Arvostat hyvää työyhteisöä ja yhteen hiileen puhaltamista.

YTK tarjoaa sinulle kehittymisorientoituneen työyhteisön, jossa katsotaan eteenpäin, suunnitellaan, testataan ja välillä kokeillaankin. Sopivankokoinen ja ketterä organisaatio antaa vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Toimipaikkamme ovat Loimaalla ja Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Etätyömahdollisuudet ovat laajat. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeellamme 15.1.2021 mennessä.