(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme nyt

DATA-ANALYYTIKKOA

Helsinkiin

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko analytiikan ja raportoinnin rautainen ammattilainen, joka nauttii tuloksellisesta työnteosta tiiviissä ja kannustavassa porukassa? Tule data-analyytikoksi YIT:lle – annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen.

Data-analyytikkona työskentelet liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa kehittämässä ja ylläpitämässä analytiikan hallintamalleja. Tehtäväsi on tuottaa erilaisia raportteja ja dashboardeja sekä kouluttaa loppukäyttäjiä hyödyntämään niitä. Hallinnoit suuria datakokonaisuuksia ja relaatiotietokantoja ja käsittelet luottamuksellista dataa ohjeiden mukaisesti. Tehtäväsi on myös antaa tukea raportointivaatimusten tunnistamiseen, datakokonaisuuksien käyttöönottoon ja käytöstä poistoon sekä SAFe- ja Scrum-metodologioiden hyödyntämiseen.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tehtävässä, mikäli olet järjestelmällinen ja joustava tiimipelaaja, joka pystyy viemään useita projekteja eteenpäin samanaikaisesti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi, ja fasilitoit mielelläsi työpajoja ja esität tuloksia suurelle yleisölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tunnet tilastolliset analyysimenetelmät ja hallitset Tableaun ja Power BI:n perusteet. Kykenet tuottamaan visuaalisesti selkeitä raportteja ja esityksiä. Ketterien menetelmien teesien tunteminen ja kokemus esim. SAFe- ja Scrum-metodologioista sekä SQL:n tuntemus katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset sekä kehittymään että kehittämään koko yhteisömme toimintaa. Meillä YIT:llä sinulle on tarjolla ison talon avarat mahdollisuudet oman urapolkusi rakentamiseen. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.  

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä tiimin esimieheen Olli Järveen, puh. 050 534 7784 (ti 3.11. klo 8–10 ja to 5.11. klo 8–10). 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.11.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!