(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme liiketoiminnan kehityksestä vastaavaan tiimiimme kokenutta data-analyytikkoa, jonka tehtävänä on vastata yrityksemme sisäisestä raportoinnista, raportoinnin kehittämisestä, tietojen analysoinnista ja eri tietojärjestelmissä olevien tietojen siirtämisestä tietovarastoon sekä tietojenkäsittelyyn liittyvistä kehitysprojekteista. Tehtävässä tarvitaan erittäin vahvaa teknistä osaamista, mutta myös ymmärrystä yrityksen liiketoiminnan perusteista, kustannuslaskennasta ja vähintäänkin perusosaaminen tilastotieteestä.

 

Teknisen osaamisen puolelta edellytämme ehdottomasti vahvaa relaatiotietokantojen osaamista (SQL) ja katsomme dokumenttitietokantojen osaamisen eduksi. Samoin, JavaScript ja Python -ohjelmointikielien osaaminen edesauttaa tehtävässä menestymistä ja kokemus Microsoftin Azure-ympäristöstä on suotavaa. Edellytämme myös kokemusta raportointijärjestelmistä, erityisesti Power BI -osaaminen on plussaa. Tässä työssä tarvitaan kykyä luovaan ajatteluun ja itsenäiseen ongelmanratkaisuun, jonka tueksi me tarjoamme ensiluokkaiset työvälineet sekä runsaasti mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia,  mm. tulevissa koneoppimiseen liittyvissä projekteissa.

 

Se, millä toimialalla olet aiemmin työskennellyt, ei ole ratkaisevaa vaan kykysi ja halusi sukeltaa syvälle datan murskaamisen ja raportoinnin ytimeen juuri meidän ympäristössämme. Sinulla on vähintään opistotasoinen kaupallinen tai tekninen koulutus, mutta tärkein yksittäinen kriteerimme taustastasi on kokemuksesi ja näyttösi vaativista, vastaavista tehtävistä. Toimipisteesi on pääkonttorillamme Vantaan Tammistossa, missä tulet työskentelemään osana liiketoiminnan kehitystiimiä, mutta tarjoamme sinulle jatkossa myös mahdollisuuden joko täysi- tai osa-aikaiseen etätyöhön. Luonnollisestikin, tunnet jo entuudestaan Microsoft Office -ympäristön erinomaisesti ja tarvittaessa puhut sekä kirjoitat sujuvasti myös Englantia.

 

Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy on osa IVC Evidensia -konsernia, Euroopan suurinta eläinlääkintäpalveluiden tarjoajaa. Verkostoomme kuuluu yli 1.400 eläinlääkäriasemaa ja -sairaalaa 11 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Irlannissa ja Iso-Britanniassa. Tarjoamme vakituisille työntekijöillemme erittäin kattavat Mehiläisen työterveyspalvelut, etuja omien lemmikkien hoidosta ja ravinnosta sekä mm. ePassi Sportti & Kulttuuri -edun.

 

Vakuuta meidät osaamisellasi ja jätä hakemuksesi 20.9.2020 mennessä. Lisätietoja antaa tarvittaessa liiketoiminnan kehitysjohtaja Ilari Kujala ilari.kujala@evidensia.fi.