(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Perintä- ja luotonvalvontapalvelut -yksikköön Helsingin Vallilaan Data Analyytikkoa.

 

Tehtävästä

 

Data Analyytikon tehtävänä on tuottaa luotonvalvonnan ja perinnän alueelle operatiivista toimintaa tukevaa ja sääntelyn edellyttämää raportointia.

Raportoinnin avulla seurataan mm. toiminnan tuloksellisuutta ja tehokkuutta, optimoidaan resurssien käyttöä ja tuotetaan tietoa keskitetyn palvelun sisäisille asiakkaille.

 

Data Analyytikon tehtävässä haastat mielelläsi itseäsi ja työtovereitasi – et tyydy helppoon ratkaisuun vaan pyrit ymmärtämään syvällisesti luotonvalvonnan ja perinnän toimintaa ja siihen liittyviä haasteita. Kehität osaamistasi jatkuvasti, työskentelytapasi on systemaattinen ja ratkaisukeskeinen. Työyhteisössä toimit oma-aloitteisesti, kuitenkin ympärilläsi olevat ihmiset huomioon ottaen.

 

Edellytämme sinulta

 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa
  • Hyviä viestintätaitoja
  • Tilastollisten menetelmien osaamista
  • Data Analyytikon työvälineiden ja ohjelmointikielten tuntemusta (esim. Tableau, PowerBI, SQL, R, Python)

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme Data Analyytikolle itsenäisen tehtävän, jossa voit osallistua toiminnan kehittämiseen yhdessä operatiivista toimintaa johtavien tiimipäälliköiden kanssa.  Tehtävässä Sinulle kehittyy syvällinen ymmärrys pankin liiketoiminnasta - erityisesti luotonvalvonnan ja perinnän alueella sekä monipuolinen tekninen osaaminen modernissa, jatkuvasti kehittyvässä analytiikkaympäristössä.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 14.8.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Yksikönpäällikkö Pasi Rasilaiselta, pasi.rasilainen(a)op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.