(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

POP Pankki –ryhmä

 

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Etsimme nyt POP Pankkiliittoon

Data-analyytikkoa

 

Data-analyytikkona toimit osana POP Pankkiliiton analytiikkatiimiä, päätehtävinäsi on tietokantaratkaisuiden kehittäminen ja datan jalostaminen järjestelmädatasta analyysikäyttöön. Pystyt tuottamaan raportointia ja analyysejä myös itse. Työhösi kuuluu tietovaraston ylläpitoon liittyviä tehtäviä, ETL-prosessien määrittelyä ja tietomallinnusta. Lisäksi osallistut aktiivisesti projekteihin asiantuntijaroolissa.

 

Sinulla on vahva osaaminen SQL-kyselyiden toteuttamisesta ja tunnet hyvin keskeiset tietokantajärjestelmät (esim. BigQuery, IBM Netezza, Microsoft SQL Server). Sinulla saattaa olla kokemusta myös BI-työkaluista (esim. PowerBI, Google Data Studio). Kokemus myös verkkoanalytiikasta on eduksi.

 

Olet vastuullisessa roolissa hyvin viihtyvä moniosaaja ja innostut pienen pankin tarjoamasta mahdollisuudesta laajaan, itsenäiseen ja palkitsevaan vastuualueeseen. Sopivan henkilön löytyessä rooli voi myös muuntautua juniorirooliksi, missä tekninen osaaminen on sinulla kunnossa, mutta et vielä ole ehtinyt hankkia laajaa työkokemusta.

 

 

Toivomme sinulta erityisesti:

  • vahvaa tietokantaosaamista
  • ratkaisuhakuista asennetta
  • kokemusta IT-projekteissa toimimisesta
  • sujuvaa englannin kieltä
  • finanssialan tuntemus on eduksi

 

Tarjoamme sinulle: 

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja syventää monipuolisesti finanssialan tuntemusta
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

 

Toimitilamme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

 

Data-analyytikkona raportoit Analytiikkatiimin vetäjälle.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.2.2020 mennessä "jätä hakemus" hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa POP Pankkiliiton Analytiikkatiimin esimies Kimmo Kahilampi (050 426 8307 tai kimmo.kahilampi@poppankki.fi)