(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Yritykset tarvitsevat uusia osaajia datan käsittelyyn ja analysointiin. Kouluttaudu ja työllisty alalle koulutusohjelman kautta!

Datan määrä ja sen kerääminen kasvavat jatkuvasti. Yritykset muuttavat toimintaansa datalähtöiseksi ja etsivät keinoja parantaa liiketoimintaa datan avulla. Tarve uusille dataosaajille on kova ja erityisesti tietokantaosaaminen on todella kysyttyä. Hae meille rekrytoivaan koulutusohjelmaan, kehitä omaa osaamistasi ja anna meidän auttaa sinua työllistymään alalle!

Kouluttaudu ja työllisty
Sarasen viisi kuukautta (1.4. – 25.8.) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen. 


Koulutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristö Pluralsightia. Pluralsightin avulla pääset opiskelemaan juuri sinun ja yrityksen tarvitsemaa teknologiaa, sillä verkko-oppimisympäristössä on yli 6000 eri kurssivaihtoehtoa. 
Koulutuksia on mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Tietokannat
  • SQL
  • Pilvipalvelut Azure ja AWS
  • PowerBI, Tableau

Koulutus tarjoaa hyvää pohjaa uuden oppimiseen, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä. 


Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 
Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  
Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista. Erityisesti tietokantaosaaminen vaikkapa harrastuneisuuden kautta on todella kysyttyä tällä hetkellä. Tärkeintä on kuitenkin motivaatiosi päästä työskentelemään dataan liittyviin työtehtäviin ja uuden oppimiseen! 
 

Hae heti mukaan, sillä etsimme jo parhaillaan yrityksiä mukaan koulutusohjelmaan ja esittelemme yrityksille sopivia osaajia heti.
Näin haet:
1. Täytä työhallinnon hakemus linkistä tai lähimmässä TE-toimistossa.
2. Täytä myös Sarasen osaamisprofiili. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi yrityksille, joten tee profiilistasi mahdollisimman puhutteleva! 
Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.