(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

SoteDigi Oy hakee palvelukseensa

DATA-ANALYYTIKKOA

Tehtävänäsi on vastata sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tietojohtamisen ratkaisujen analytiikkatoteutuksista. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaation, muiden sidosryhmien, SoteDigin asiantuntijoiden ja valittujen toimittajien kanssa. Työsuhde on vakituinen ja toimipiste on joko Helsingissä tai muualla Suomessa riippuen tilanteestasi.

Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta vaativista raportoinnin ja analytiikan projekteista, tunnet edistyneen analytiikan menetelmiä ja olet soveltanut niitä eri tilanteissa. Hallitset myös yleisimmät raportointisovellukset (esim. QlikView, Qlik Sense, PowerBI) ja tekniikat (esim. SQL, Python, R). Lisäksi arvostamme erityisesti sote-toimialan ja -tietosisältöjen tuntemista.

Itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia, hyvät organisointi- ja verkostoitumiskyvyt sekä joustava työote ovat onnistumisen edellytyksiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös jossain määrin matkustamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan sote-uudistuksen parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa ja suhtaudumme joustavasti etätyöhön. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 20.12.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Jaakko Pentti, puh. 040 511 6953.