(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
Turun Sanomat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Data-analyytikko

tukemaan Turun Sanomien digitaalista sisällöntuotantoa ja liiketoimintaa

Tehtävänäsi on tuottaa data-analyysejä ja tutkimusraportteja olemassa olevasta ja ostetusta datasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimituksen, mediamyynnin ja kuluttajamarkkinoinnin kanssa.

Haemme henkilöä jolla on 3–5 vuoden kokemus joko data-analytiikasta tai tutkimuspuolelta ja halua kehittää osaamistaan data-analytiikan suuntaan. Tehtävässä vaaditaan analytiikan järjestelmien tuntemusta, otantatutkimuksen hallintaa ja tilastotieteen perustietojen osaamista. Arvostamme erinomaisia viestintä- ja kommunikointitaitoja, web-analytiikan tuntemusta sekä kehittävää ja proaktiivista otetta.

Tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisessa ja muuttuvassa mediamaailmassa, sekä mahdollisuuden syventää data-analytiikan osaamistasi. Olet osa Digitiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa digiliiketoiminnan johtaja Miika Kalliokoski ke 23.10. klo 9 – 11, pe 25.10. klo 14 – 16, ma 28.10. klo 9 – 11 numerossa 040 5666 865.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen rekry@ts.fi viimeistään maanantaiksi 4.11.2019. Kirjoita aihekenttään data-analyytikko.