(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

  

Haemme Bonum Pankin liiketoiminnan kehitysyksikköön Data-analyytikkoa.

 

Data-analyytikkona vastaat Bonum Pankin datan hyödyntämisestä ja sisäisen raportoinnin kehittämisestä yhdessä liiketoimintayksiköiden kanssa. Osallistut myös aktiivisesti projekteihin asiantuntijaroolissa sekä pystyt auttamaan loppukäyttäjiä omassa raportoinnissaan (mm. PowerBI). Tehtävässäsi toimit läheisessä yhteistyössä keskusyhteisön analytiikkatiimin kanssa.

 

Sinulla on vahva osaaminen SQL-kyselyiden toteuttamisesta ja tunnet hyvin keskeiset tietokantajärjestelmät (Microsoft SQL Server, IBM Netezza). Finanssiala on sinulle tuttu ja pystyt tuottamaan loppukäyttäjätarpeita vastaavaa raportointia eri liiketoimintayksiköiden tarpeisiin. Työhösi kuuluu tietovaraston ylläpitoon liittyviä tehtäviä sekä ETL-prosessien määrittelyä. Kokemus tietomallinnuksesta katsotaan eduksi.

Olet vastuullisessa roolissa hyvin viihtyvä moniosaaja ja innostut pienen pankin tarjoamasta mahdollisuudesta laajaan, itsenäiseen ja palkitsevaan vastuualueeseen. Sopivan henkilön löytyessä rooli voi myös muuntautua juniorirooliksi, missä tekninen osaaminen on sinulla kunnossa, mutta et vielä ole ehtinyt hankkia laajaa työkokemusta.

 

Toivomme sinulta erityisesti:

 

  • Vahvaa ratkaisuhakuista asennetta
  • Pankkitoimialan tuntemusta
  • Kokemusta IT-projekteissa toimimisesta
  • Sujuvaa englannin kieltä

 

Tarjoamme sinulle: 

 

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja syventää monipuolisesti finanssialan tuntemusta
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

 

Data-analyytikkona raportoit liiketoiminnan kehitysyksikön vetäjälle.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 14.10.2019 mennessä "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa POP Pankkiliiton analytiikkatiimin vetäjä Kimmo Kahilampi (050 426 8307 tai kimmo.kahilampi@poppankki.fi) sekä Bonum Pankin liiketoiminnan kehitysyksikön vetäjä Lassi Vepsäläinen ( 010 667 3002 tai lassi.vepsalainen@poppankki.fi).