(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.
 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme data-analyytikkoa nyt henkilöasiakkaiden ajoneuvovakuutuspalvelut, tuote- ja asiantuntijapalvelut-yksikköön Helsinkiin.

 

DATA-ANALYYTIKKO

Tässä tehtävässä vastaat ajoneuvovakuutusliiketoiminnan tarvitsemien analyysien, suunnitelmien ja raporttien tuottamisesta ja osallistut liiketoiminnalliseen päätöksentekoon. Tehtäviisi kuuluu portfolio- ja kannattavuusraportointi sekä tulkinnat, vertailet myös kilpailuanalytiikkaan. Olet tukemassa osaamisellasi henkilöasiakkaiden ajoneuvovakuutuspalveluiden johtoa, esimiehiä ja myyntiorganisaatiota kehittämisessä, prosessien johtamisessa ja korvauspalvelun tuottamisessa. 

Tulet hankkimaan ja koostamaan analytiikan tarvitsemia tietoja OP Ryhmän sisältä ja ulkopuolelta. Tuotat itsenäisesti ymmärrettäviä analyysejä, ennusteita ja raportteja johdolle ja sidosryhmille. Vastaat erikseen sovittavien projektien suunnittelusta, läpiviennistä ja toteuttamisesta sekä osallistut erikseen sovittaviin projekteihin vastuualueesi asiantuntijana. Pääset konkreettisesti vaikuttamaan liiketoimintamme suuntaan.
 

Mitä odotamme sinulta
Kykenet hahmottamaan laajoja data-aineistojen asiakokonaisuuksia itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja tavoitelähtöisesti. Tuotat helposti ymmärrettäviä raportteja ja haluat kehittää liiketoimintalähtöistä analysointia ja raportointia. Sinulta löytyy osaamista myös tietokantaohjelmien käytöstä.

Odotamme sinulta soveltuvaa ohjelmisto-osaamista (SQL, SAS, Python) sekä tunnet Office-työkalut (Excel, Access ja PowerPoint) ja raportointijärjestelmät. Kykenet käsittelemään ja analysoimaan laajoja data-aineistoja. Sinulta on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta matriisissa toimimisesta. Koulutustaustasi on tilastotieteilijä tai matemaattinen koulutus. 
 

Mitä saat meiltä
Meiltä löytyy draivia. Pääset mukaan erinomaisen mukavaan ja osaavaan tiimiin, jonka tekemisessä näkyy uteliaisuus ja aktiivisuus. Pääset mukaan seuraamaan ja kehittämään autoilun tulevaisuutta vakuuttamisen osalta yhdessä asiantuntijoidemme ja kumppaneidemme kanssa. Pääset käsittelemään laajoja data-aineistoja ja hyödyntämään analyyttista osaamistasi modernilla tavalla. OP:n ison talon edut ovat käytössäsi.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Pöyhönen, puh 040 6530 950

Hae tehtävää 5.5.2019 mennessä 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.