(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme nyt osa-aikaista data-analyytikkoa.

Data-analyytikon tärkeimmät tehtävät on rakentaa dashboard-tyyppinen toiminnan KPI-mittarityökalu maantielogistiikan organisaation käyttöön toiminnanohjauksen ja päätöksenteon tueksi. Tuotat analyysiraportteja ja automatisoituja hakuja olemassa oleviin tietokantoihin pohjaten. Tunnistat tiedon keräämisen ja käsittelyyn liittyviä kehityskohteita faktapohjaisen päätöksenteon kehittämiseksi organisaatiossa, sekä tuet tähän liittyvissä kehitysprojekteissa.

Sovellut tehtävään jos olet esim. opiskelija ja sinulla on kiinnostus ja mahdollisuus työskennellä esim. 10-15 tuntia viikossa opintojen ohella ko. tehtävässä, sekä täysiaikaisena työntekijänä esim. kesäaikana.

Koulutuksesi on mieluiten kaupallisen tai teknillisen alan yliopisto-opinnoista, esim. tuotantotalouden DI tai KTM.

Oivallat asioita nopeasti, olet määrätietoinen, kyseenalaistava, itseohjautuva ja toimit sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Numerot ja tietojärjestelmät ovat mukavuusalueellasi, ja ymmärrät osien lisäksi hyvin kokonaisuuksia. Ilmaisutapasi on selkeä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavan työpaikan Suomen johtavassa logistiikkatalossa, mahdollisuuden rakentaa merkittävää hyötyä liiketoiminnalle, sekä luoda syvällisen näkemyksen logistiikan ja organisaation keskeisiin prosesseihin. Tutustu konserniin www.vrgroup.fi ja www.vrtranspoint.fi/fi/


Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tommi Välimäki tommi.valimaki@vrtranspoint.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.