(Poistunut julkaisusta)

DATA-ANALYYTIKKO
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen analyytikkoa.

SQL ja kvantitatiiviset valmiudet ovat tärkein edellytys. Jos sinulta löytyy nämä, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävään haetaan omaksumiskykyistä analyytikkoa asiakaskannan kehittymisen raportointiin, sekä myynnin ja markkinoinnin tuloksellisuuden arviointiin. Tehtävässä pääset käsiksi poikkeuksellisen monipuoliseen asiakasdataan sekä digi-, tele- ja kumppaniliiketoiminnan moderniin analytiikkaan, ja pystyt kehittymään huippuosaajaksi tulevaisuuden alalla.

Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy:
- kvantitatiivisten tai tilastollisten menetelmien tuntemista
- nopeaa omaksumiskykyä ja ketterää, nopeasti tuloksia aikaansaavaa toimintatapaa
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai lopulla olevia opintoja
- PowerBI ja/tai Cognos osaamista
- suomen kielen osaamista

Asiakasyritys tarjoaa kiinnostavat työtehtävät uudessa kasvuyhtiössä, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasedun, ja kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Jos luotat omiin kykyihisi, ota yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaa ottaa sinut matkaamme. Lisätietoja tehtävästä antaa Temp-Teamistä Joni Hokkanen p. 040 350 0735. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.6. mennessä www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - DATA-ANALYYTIKKO (ID:5958) tai sähköpostiin jho@temp-team.fi.

Odotamme hakemustasi innolla! Hakemuksia käsitellään sitä mukaan kun niitä tulee, joten kannattaa olla aktiivinen ja hakea heti.