(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko, Taksi Helsinki
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita pääkaupunkiseudun lisäksi Itä-Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Pohjois-Savossa, Länsi-Suomessa, Kainuussa ja Kittilän alueella. Tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas, Taksi Helsinki tarjoaa laadukasta, turvallista ja osaavaa palvelua vuoden jokaisena päivänä, säässä kun säässä.

Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat asiakkaalle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä liki 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry. Yrityksessä työskentelee yhteensä 90 henkeä, suurin osa palvelukeskuksessa. Lisäksi meillä on henkilöstöä talousosastolla, HR-toimissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä laadunvalvonnassa.

Onko tiedon analysointi sinun juttusi? Sykkiikö sydämesi myös liiketoiminnan kehittämisen tahtiin? Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme Taksi Helsingille data-analyytikkoa tukemaan liiketoiminnan kasvua raportoimalla ja analysoimalla yrityksen keräämää dataa. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.

Etsimme tehtävään Power BI -työkalun ja SQL:n osaajaa, jolla on intoa, kiinnostusta ja osaamista lähteä kehittämään kasvavan yrityksen toimintaa.

Data-analyytikon tärkeimpiin tehtäviin kuuluu SQL-tietokannoista tiedon etsiminen ja koostaminen Power BI -raporttien muotoon. Lisäksi yrityksen datan analysointi ja eri KPI-mittareista raporttien laatiminen liiketoiminnan kehittämisen tueksi kuuluvat data-analyytikon vastuualueeseen. Lisäksi hän tukee tietojärjestelmien kehittäjätiimiä tarvittaessa.

Edellytämme hakijoilta tietämystä ja osaamista Power BI -työkalusta ja SQL-kielestä. Eduksi katsotaan myös kokemus MS SQL Server -tietokannoista, C#-ohjelmointikielestä, MS Visual Studiosta ja .NET Frameworkista sekä Web Service -rajapinnoista.

Etsimämme henkilön tulee olla paitsi datan analysoinnista kiinnostunut, niin myös omatoiminen, aktiivinen ja tekevä typpi, joka osaa myös huolehtia oman työnsä tehokkaasta organisoinnista. Liiketoimintalähtöinen työskentelytapa on edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Mikäli sinulta löytyy edellä mainittua kokemusta sekä ominaisuuksia ja olet innostunut datan ja liiketoiminnan yhdistämisestä, hae paikkaan nyt. Taksi Helsinki tarjoaa mukavat ja innostuneet työkaverit, vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sopimuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan Suomen suurimman taksiyhtiön toimintaa ja laatua.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 2.8.2020.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi 21.7. lähtien.