(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko (SAS/SQL) Helsinkiin
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme asiakkaallemme OP:lle kahta data-analyytikkoa monipuolisiin ja vaativiin riskienhallinnan ja data-analytiikan asiantuntijatehtäviin Vallilan pääkonttorille. Tehtävässä vastaat tietojärjestelmiin liittyvien muutostarpeiden tunnistamisesta ja määrittelemisestä. Toimit luontevasti riskienhallinnan ja järjestelmäkehittäjien välillä kommunikoiden riskienhallinnan tarpeet kehitystiimille ja ulkoisille sovelluskumppaneille. Tehtävässä pääset työskentelemään suurten tietokantojen ja datamassojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. matematiikka, ohjelmointi) 
  • Tietokanta- ja järjestelmäosaamista sekä kokemusta SQL- ja R-koodeista tai SAS-koodista
  • Proaktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Kiinnostusta riskimalleja ja riskienhallintaa kohtaan
  • Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä lukea suomenkielistä dokumentaatiota

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen riskienhallinnasta ja/tai pankki- ja rahoitusalalta sekä ymmärryksen alaan liittyvästä säätelystä ja dokumentointivaatimuksista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän riskienhallinnan kehitystehtävien ytimessä Suomen suurimmassa finanssialan yrityksessä. Tehtävässä pääset kehittymään data-analytiikan asiantuntijana osaavien kollegoiden ympäröimänä. Lisäksi pääset vaikuttamaan itsenäisessä sekä haastavassa roolissa monimuotoisten tehtävien parissa. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.6.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.