(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko, OP Markets
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Markets liiketoiminta-alueen Analyysi-yksikköön Helsinkiin

DATA-ANALYYTIKKOJA

Tehtävästä

Tässä tehtävässä osallistut laadukkaan analyysin tuottamiseen myyntiyksiköiden ja asiakkaiden tarpeisiin. Vastaat itsenäisesti tiettyjen yhtiöiden sijoitustutkimuksesta, minkä ohella tuet yksikköä osallistumalla esimerkiksi osakeantien ja velkakirjaemissioiden toteutuksessa tarvittavaan analyysityöhön, sekä sijoitusstrategian laadintaan. Kehität analyysityössä käytettäviä malleja ja apuvälineitä sekä osallistut uudenlaisten jakelustrategioiden luomiseen ja toteutukseen. Täsmällinen työnkuvasi muotoutuu oman kokemuksesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Mitä odotamme sinulta

Kiinnostusta ja ymmärrystä pääomamarkkinoista

Kykyä taloudelliseen mallintamiseen ja hyvät Excel-taidot

Tuotetuntemusta ja arvonmääritysosaamista osakkeista ja korkoinstrumenteista

Soveltuvaa akateemista loppututkintoa ja relevanttia työkokemusta rahoitusmarkkinoilta

Voit olla joko uraasi aloitteleva tai jo analyytikkokokemusta kerännyt asiantuntija

Mitä saat meiltä

Pääset mukaan huippuammattilaisten tiimiin ja dynaamiseen työympäristöön, jossa saman katon alta löytyy Helsingin laaja-alaisimmat Markets-toiminnot. Saat mahdollisuuden oppia uutta monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa, ja tuoda oman panoksesi omaisuusluokat yhdistävään analyysiyksikköömme.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Saari, puh 041 5289 122.

Hae tehtävää 14.12. mennessä.