(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko IT-palveluihin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle

Data-analyytikkoa IT-palveluihin

Työskentelet osana keskitettyä analytiikkatiimiä, joka hyödyntää nykyaikaisia menetelmiä ja työkaluja liiketoiminnan luotettuna kumppanina analytiikan tuottajana ja edistäjänä YIT:llä.

Osallistut kehityshankkeisiin, joita toteutetaan YIT:ssa ketterin menetelmin (SAFe, SCRUM). Tuot oman panoksesi kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen ja vastaat roolissasi edistyneen analytiikan ratkaisuista kehityshankkeiden yhteydessä.

Etsimme

Olet asiakaslähtöinen ja luot matemaattisesti, loogisesti ja lähestyttävästi toimivia analyyttisiä kokonaisuuksia liiketoiminnan loppukäyttäjien tarpeisiin. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja omalla työpanoksellasi varmistat koko tiimin menestyksen. Työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti, ja järjestelmällisellä työskentelyotteellasi huolehdit analytiikan tuottamisesta erilaisten liiketoimintojen tarpeet huomioiden.

Sinulla on

  • aiempaa kokemusta analytiikan parista työkokemuksen ja/tai soveltuva korkeakoulututkinnon esimerkiksi tietotekniikasta, tietojenkäsittelystä, matematiikasta tai ohjelmistotekniikasta, myötä
  • ymmärrystä tai osaamista eri ohjelmointikielistä, esimerkiksi C++, R, Java, Python, MS Azure
  • sujuvan suomen ja englannin kielen taito. Venäjän osaamisen katsomme eduksi
  • matkustusvalmius tarvittaessa

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen mm. ohjelmistotuotannosta, tietokannoista ja yrityksen tietojärjestelmistä tai harrastuneisuutesi alalta.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Sulonen, puh. 050 543 7681.

Jätä hakemuksesi 28.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.