(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko, Helsinki
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme Tieto- ja viestintäyksikön tilasto- ja tietovarastoryhmään Helsinkiin data-analyytikkoa vakinaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuus olla mukana koko Kelan tietovaraston kehittämissä ja hyödyntämisessä.

Oletko hakemamme datavirtuoosi? Tule luovaan ja innovatiiviseen työyhteisöömme!

Toteutat ja kehität Kelan tietovarastosta tehtäviä aineistopoimintoja ja tiedon louhinnan prosesseja. Pääset osallistumaan tietovarastoa hyödyntävien sovellusten ja ratkaisujen (esim. avoin data, tekoäly, edistynyt analytiikka) toteuttamiseen. Osallistut Kelan rekisteritietojen hyödyntämisen kehittämiseen ja tuet tietovaraston käyttäjiä. Toimit liiketoiminnan edustajana läheisessä yhteistyössä ICT:n kanssa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sisältäen esim. tilastotiedettä, tietojenkäsittelytiedettä tai matematiikkaa. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen osaaja. Katsomme eduksi kokemuksen aineistojen analysoinnista ja ohjelmallisesta käsittelystä. Arvostamme lisäksi kokemusta SQL:stä, R:stä tai Pythonista.

Tervetuloa osaavaan ja monitieteelliseen työyhteisöömme Töölössä. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista. Tarjoamme sinulle myös ison talon edut.

Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilastopäällikkö Vesa Ylönen, puh. 040 588 1063 tai sähköpostitse.

  • viimeinen hakupäivä 22.8.2018
  • viitekoodi U0718-461

Täytä hakemus sähköisesti eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.