(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko, Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveystoimiala, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021
Etsimme asiakkaallemme Helsingin kaupungille ratkaisukeskeistä ja omatoimista data-analyytikkoa vahvistamaan tilastopalveluiden osaavaa ja kokenutta tiimiä. Jos sinulla on aiempaa kokemusta data-analytiikan parissa työskentelystä, tässä voi olla seuraava askel urallesi. Lue lisää alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet sosiaali- ja terveystoimialan tilastopalveluiden tiimissä terveyshyötyarvio-hankkeen parissa. Pääset osaksi laajaa rakenneuudistushanketta, jossa uudistetaan tietovarastointipohjaa sekä raportointia. Työtehtävät ovat monipuolisia ja olet tärkeä osa Helsingin kaupungin digitalisaation kehitystyötä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja aiempaa kokemusta data-analyytikon tehtävistä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta julkiselta puolelta
* Merkitykselliset työtehtävät terveyshyötyarvio- hankkeen parissa
* Tehtävän, jossa arvostetaan kehitysideoita ja kehittymishalua


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Datan analysointi ja raportointi
* Tietojohtamisen uudistus- ja kehitystyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Kokemusta ainakin osasta seuraavista datan käsittelyn ja raportoinnin työkaluista: SAS, R, BO ja PowerBI
* Sujuva suomen kielen kielitaito
* Kehitysorientoitunut asenne


Katsomme eduksi kokemuksen sosiaali- ja terveystoimialalta.

Etsimämme henkilö on:


* Ratkaisukeskeinen
* Oma-aloitteinen
* Analyyttinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Toinenlinja, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Helsingin Kaupungin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen tehtävänä on tuottaa hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille. Helsinkiläisiä palvelee sosiaali- ja terveydenhuollon palvelupisteissä 15 000 alan ammattilaista.