(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko / BI-asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme kokenutta data-analyytikkoa / BI-asiantuntijaa kiinteistö- ja energiajohtamisen toimialoille. Koulutustaustaa tärkeämpänä tehtävässä on osaaminen ja omaksumiskyky. Työkokemuksesi kautta olet luonut itsellesi vahvan osaamisen tiedon käsittelystä, visualisoimisesta ja analysoimisesta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja toimit sujuvasti sekä tuloksekkaasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta:

  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia, erityisesti BI-osaamista (PowerBI tai vastaava). Tietokantaosaaminen (SQL) nähdään eduksi.
  • kokemusta tietoaineiston käsittelystä ja jalostamisesta asiakkaalle hyödylliseen muotoon.
  • hyvää ongelmanratkaisutaitoa ja paineensietokykyä.

Lähtökohtaisesti työtehtävänä on prosessoida saatavilla olevaa dataa laskennasta visualisointiin asti. Työn tarkka kuva räätälöidään tarkemmin kanssasi pohjautuen osaamiseesi ja kehitystavoitteisiisi. Vaihtoehtoisia kehittymispolkuja kiinteistö- ja energiakonsultoinnin alueella organisaatiossamme on useita, ja tukea kehittymiseen on tarjolla alan huippuasiantuntijoilta.

Granlund Consulting Oy:ssä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kiinteistöliiketoiminnan edelläkävijäyritystä. Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Toimintamme keskiössä ovat lean, digitaalisuus ja työpajatyöskentely. Tarjoamme kilpailukykyiset ja monipuoliset henkilöstöedut sekä huolehdimme työntekijöiden osaamisesta ja kehittymisestä muun muassa laajalla koulutustarjonnalla. Meillä henkilöstön tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa muille.

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.   

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää mahdollisimman pian osoitteessa https://www.granlund.fi/rekry. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Haku päättyy perjantaina 21.9.2018.

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Ville Reinikainen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 5415 375).

Granlund Consulting Oy tarjoaa konsultointipalveluita kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtamisen sekä rakentamisen toimialoilla. Yhtiö toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää yli 900 asiantuntijaa.

Granlund Consulting Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita parantamaan tuottavuuttaan ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Yhtiössä uskotaan, että onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä, joten tavoitteena on lisätä onnellisuutta kiinteistö- ja rakennusalalla. Kaikki tekeminen perustuu oivalluttavaan yhteistoimintaan, jota tukee alalla poikkeuksellisen suuri panostus kehitystoimintaan. www.granlund.fi/konsultointi