(Poistunut julkaisusta)

Data-analyytikko / assistentti Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
  Nuuka on voimakkaassa kasvussa oleva rakennusten tehokkaaseen käyttöön, energiatehokkuuteen, vastuullisuuteen, sekä älykkäisiin toimintaympäristöihin keskittynyt ohjelmistoyhtiö. Olemme tuoneet markkinoille uusia teknologioita rakennusten toiminnan tehostamiseen ja käyttömukavuuden parantamiseen ja toimimme markkinoiden johtavien älykkäiden rakennusten kehittäjien kanssa pääosin Pohjoismaissa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa. Teemme rakennuksista älykkäitä!
 
Etsimme asiakkaallemme Nuuka Solutions Oy:lle Data analyytikkoa / Assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen erilaisiin toimituksiin liittyviin tietojenkäsittelyn tehtäviin. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Taustasi voi olla kaupallisella (tradenomi) tai teknisellä (datanomi) alalla. Teknisestä osaamisesta on hyötyä tehtävää haettaessa. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hakijoilta tarkkuutta ja tunnollisuutta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole pakollista, mutta siitä on hyötyä tehtävässä suoriutumiseen.

Tehtävä sisältää monipuolisesti erilaisia backoffice tyyppisiä tehtäviä, jossa tuet jatkuvasti sekä projektipäällikköä että myyntihenkilöstöä. Työ itsessään sisältää esimerkiksi tietojärjestelmien käyttöönottoa, laadunvalvontaa, tuotteeseen liittyviä käyttöönottotehtäviä, tietojen syöttämistä sähköposteista ja dokumenteista, tulosten syöttämistä ja tarkistusta sekä taloushallinnon raporttien lukemista. Tietojenkäsittelytaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet. Tarvittavat työvälineet ja mahdolliset vaadittavat toimistotarvikkeet kotitoimistoosi. Sinulle annetaan vapaus oman tehtäväsi suorittamiseen, mutta samalla saat tarvittaessa tukea ammattitaitoisilta kollegoilta. Tehtävässä pääset osaksi nuorekasta ja kansainvälistä työyhteisöä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa HR Consultant Pietari Salmi, p. 0408204007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 10.7. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Data-analyytikko/assistentti


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka