(Poistunut julkaisusta)

Data-analytiikan osaaja / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. Tavoitteemme on lisätä kestävää kasvua ja hyvinvointia standardeilla. Teemme tiivistä yhteistyötä standardisoinnin toimialayhteisöjen kanssa sekä kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISOn, eurooppalaisen standardisoimisjärjestö CENin ja ulkomaisten sisarjärjestöjemme kanssa. SFS on 50 osaajan asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa pääset kehittämään ja kehittymään.

www.sfs.fi

 @standardeista

Tule mukaan vahvistamaan osaamisellasi SFS:n toimintaa ja rakentamaan yhdessä tehokkaampaa ja turvallisempaa maailmaa! 

Meillä on avoinna myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa mielenkiintoinen tehtävä sinulle,

Data-analytiikan osaaja

SFS:n myynti- ja markkinointitiimi vastaa standardien ja julkaisujen myynnistä, asiakkuuksista, tuotekehityksestä sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Yhdessä muun asiantuntijaorganisaatiomme kanssa tavoitteemme on lisätä standardisoinnin tunnettuutta ja standardien käyttöä eri liiketoiminta-alueilla ja yhteiskunnassa sekä saada yhä useampia osallistujia standardisointityöhön.  

Strategiamme pohjaa vahvaan kasvuun, ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen ja aktiiviseen sidosryhmätyöhön. Asiakkaan odotukset ylittävän asiakaskokemuksen perustana on vahva asiakasymmärrys sekä asiakastarpeisiin pohjautuva tuotekehitys ja systemaattinen liiketoiminnan kehittäminen. Meille on tärkeätä lisäarvon tuottaminen hyödyntämällä dataa aiempaa systemaattisemmin ja kehittämällä tiedolla johtamista.

Asiantuntijana pääset kehittämään datan käyttöä yhdessä eri tiimien kanssa siten, että sisäistä ja ulkoista dataa pystytään hyödyntämään tehokkaasti, luotettavasti ja tuottavasti. Käytännössä se tarkoittaa data- ja raportointitarpeiden keräämistä, raporttien määrittelyä ja rakentamista sekä soveltuvien työkalujen valintaa.  Tarpeiden ja hankkeiden priorisointia sekä projektointia tehdään yhdessä eri toimintojen kanssa. Tavoitteena on SFS:n kasvun vauhdittaminen datapohjaisen markkinoinnin ja myynnin avulla.

Käytössämme on useita IT-järjestelmiä kuten mm. Microsoft D365 CRM, verkkokaupan hallintajärjestelmä ja Google Analytics. Vastaat soveltuvien analytiikka- ja raportointityökalujen sekä mittareiden ja raporttien määrittelystä, käytöstä ja kehittämisestä. Huolehdit siitä, että sisäistä dataa rikastetaan olennaisin osin ulkoisella datalla ja että raportointi on hyvin visualisoitua. Osallistut liiketoiminnan ja tietohallinnon yhteisiin kehitysprojekteihin, erityisesti tietovarastojen määrittelyyn ja kehittämiseen.

Menestyt tehtävässä, mikäli nautit asioiden analysoinnista ja olet aktiivinen ja toimeenpaneva otteeltasi. Toimit itsenäisesti, tavoitteellisesti ja osaat haastaa työkavereitasi rakentavasti positiivista henkeä luoden. Pystyt viestimään selkeästi kirjallisesti ja suullisesti niin suomen kuin englannin kielellä.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä asiantuntijapalveluiden ja tuotteiden parista. BI-työkalut, kuten PowerBI ovat sinulle tuttuja. SQL-kielen ja tilastotieteen osaamisesta on sinulle etua tehtävässä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja merkityksellisen työn osaavassa organisaatiossa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.  Osittainen etätyö on mahdollista myös tulevaisuudessa.


Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864 tai SFS:ssä liiketoimintajohtaja Pirjetta Laine p. 050 547 6165, parhaiten tavoitettavissa 25.1.2021 klo 10.00-11.00 tai 28.1.2021 klo 15.30-16.30.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan "jätä hakemus"-painikkeen kautta viimeistään 4.2.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötietojen ja työkokemuksen osalta.