Data-analytiikan asiantuntijaksi: Data Scientist, Data Engineer
Saranen

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Oletko etsimämme Data Scientist, Data Engineer tai Growth Hacker? Haluatko töihin kasvualalle, jossa on valtava tarve uusille osaajille? Jos olet teknisesti ja matemaattisesti orientoitunut ja haluat kehittyä esimerkiksi datan hyödyntämisen, visualisoinnin tai louhinnan asiantuntijaksi, AnalyticsPro-koulutusohjelma voi olla väyläsi unelmatöihin.

 

Kasva analytiikka-asiantuntijaksi ja löydä uusi työ

Uusia osaajia etsivät mm. Bynfo, Digia, FCG Talent, Enfo, Evermade, Integral, Mekalasi, Nordic Morning, Solutive ja Veho. Yrityksiin etsitään niin vastavalmistuneita tulevaisuuden kykyjä kuin kokeneempiakin osaajia, jotka haluavat suunnata uraansa analytiikan teknisiin rooleihin.

 

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on motivaatiosi ja intohimosi kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa analytiikan asiantuntijaksi. Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi tietokanta-asiantuntija, Data Scientist, Data Engineer, DevOps Engineer, Growth Hacker, Web-analyytikko, Master Data -asiantuntija, bioinformaatikko tai Data Analyst.

 

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä:

 • Olet teknisesti suuntautunut tai sinulla on aiempaa osaamista esim. tilastotieteistä, tutkimuksesta, matematiikasta tai bioinformatiikasta. Haluat urallasi päästä hyödyntämään analyyttisyyttäsi ja ongelmanratkaisukykyäsi
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. insinööri, DI, KTM, FM, FT, TkT), mikä antaa hyvän pohjan analytiikkapuolen tehtäviin
 • Työkalut ja teknologiat kuten R, Python, SQL, Hadoop, Tableu, Qlikview, Power BI, Azure, AWS herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin
 • Omaat jo jonkin verran kokemusta tietomassojen käsittelystä ja tietokannoista, tai haluat kehittää osaamistasi tällä alueella
 • Haluat tehdä töitä esim. tietomallinnuksen, algoritmien optimoinnin, tai koneoppimisen parissa
 • Sinulla on työkokemukseen/opintoihin/harrastuneisuuteen perustuvaa osaamista ohjelmoinnista ja olet kiinnostunut datahallinnan ja -analyysin sovelluksista

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi! Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko? Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, hae mukaan!

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi. Löydät AnalyticsPro –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 684312.
 2. Täytä heti myös Saranen Consultingin osaamisprofiili tämän linkin kautta. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Hakuaika ohjelmaan päättyy 25.2.2019. Hakemus ja osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistyvät yritysten kanssa heti sopivien kandidaattien löydyttyä!

 

Lisätietoja ohjelmasta saat ensisijaisesti osoitteesta www.saranen.fi/analyticspro/uusimaa. Voit halutessasi kysyä lisää Saranen Consultingin Mira Tapiolalta, mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787. Miran tavoittaa parhaiten ma 10-11.30, ke 13.00-14.30 ja to 10.00-11.30.

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

AnalyticsPro on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Hakijoiden esivalinnasta vastaa Saranen Consulting.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1224607
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa