Data-analytiikan asiantuntijaksi, BI-konsultti, Data Analyst
Saranen

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Onko sinulla hyvät ongelmanratkaisutaidot, kiinnostusta tiedon hyödyntämiseen ja uran rakentamiseen analytiikan parissa? Haaveiletko työstä, jossa voit kehittää datan avulla liiketoimintaa, toimia halutessasi asiakasrajapinnassa tai uppoutua suurten datamassojen pariin? Nyt sinulla on mahdollisuus kouluttautua kysytyksi analytiikan osaajaksi alalle, jossa on valtavasti uramahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa.

 

Haluatko kehittyä halutuksi analytiikan osaajaksi ja löytää uuden työpaikan?

Uusia osaajia etsivät mm. Bynfo, Digia, FCG Talent, Enfo, Evermade, Integral, Mekalasi, Nordic Morning, Solutive ja Veho. Haussa on niin uransa alkuvaiheessa olevia vastavalmistuneita, kuin jo kokeneitakin tekijöitä.

 

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi joistakin näistä: 

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa analytiikan asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri.
 • Olet suorittanut ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon (esim. kauppatiede, tilastotiede, tietojenkäsittely, markkinointi, insinööri), mikä antaa hyvän pohjan analytiikkapuolen tehtäviin.
 • Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta, liiketoiminnan prosessien tai kehittämisen parista ja BI-konsultin rooli voisi kiinnostaa sinua.
 • Sinulla on osaamista digitaalisesta markkinoinnista tai web-analytiikasta ja haluat laajentaa osaamista myös analytiikassa ja kasvaa esim. Growth Hackerin tai Web-analyytikon rooliin.
 • Sinulla on kokemusta datavarastoinnista, raportointijärjestelmistä, toiminnanohjausjärjestelmistä tai raporttien ja analyysien tekemisestä esim. taloushallinnon tai myynnin parista ja haluat suunnata uraasi vahvemmin analytiikkaan.
 • Olet matemaattisesti suuntautunut henkilö, joka omaa analyyttistä ongelmanratkaisukykyä ja haluaisit tulevaisuudessa työskennellä esim. Business Analyst tai Data Analyst -roolissa.

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekijä. AnalyticsPro-koulutusohjelman kautta uusi nimikkeesi voi olla esimerkiksi BI-konsultti, Business Analyst, Data Analyst, Data Scientist, Data Engineer, Growth Hacker, Web-analyytikko, SEO- tai markkinointiasiantuntija.
 

Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollistaa sinulle uraloikan tai kasvun kysyttyihin analytiikan tehtävien pariin. Lue lisää täältä.


Kiinnostuitko? Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, hae mukaan!

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi. Löydät AnalyticsPro –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 684312.
 2. Täytä heti myös Saranen Consultingin osaamisprofiili täältä. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Ohjelman hakuaika päättyy 25.2.2019. Hakemus ja osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistyvät yritysten kanssa heti sopivien kandidaattien löydyttyä!

 

Lisätietoja ohjelmasta saat ensisijaisesti osoitteesta saranen.fi/analyticspro/uusimaa. Voit halutessasi kysyä lisätietoja Saranen Consultingin Mira Tapiolalta, mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787. Miran tavoittaa parhaiten ma 10-11.30, ke 13.00-14.30 ja to 10.00-11.30.

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

AnalyticsPro on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Hakijoiden esivalinnasta vastaa Saranen Consulting.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1224601
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa