Data-analytiikan asiantuntija
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Carunan tavoitteena on nostaa asiakaskokemus ja asiakaspalvelu kokonaan uudelle tasolle. Tämä edellyttää kokonaisvaltaista ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista. Tämän johdosta etsimme data-analytiikan asiantuntijaa Carunaan, asemapaikkana Espoo.

Kehität Carunan analytiikan ratkaisuja ja sovelluksia Data ja analytiikka -tiimissä läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Tuottamasi analytiikka antaa liiketoiminnalle edellytykset ymmärtää syvällisesti asiakkaiden tarpeita ja niiden muutoksia sekä luo edellytykset palvelujen ja asiakkuuden hoidon tavoitteelliselle kehittämiselle. Osallistut monipuolisiin kehityshankkeisiin analytiikan asiantuntijan roolissa ja tunnistat kohteet, joissa data-analytiikasta voidaan saada etuja. Tulet rakentamaan analytiikan sovelluksia itsenäisesti sekä ajoittain myös ulkoisten kumppaneiden kanssa. Lisäksi autat osaltasi dataan ja analytiikkaan liittyvien toimintamallien kehityksessä ja edistät tiedon aiempaa monipuolisempaa hyödyntämistä Carunassa.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja muutamien vuosien tuloksekas kokemus data-analytiikasta sekä jatkuva halu kehittyä tehtävässäsi. Lisäksi omaat terävän kaupallisen ajattelun ja halun ymmärtää liiketoimintaprosesseja sekä markkinoita.  

Olet hyvä määrittelemään ja jäsentämään ongelmia, hallitset hyvin datan käsittely- ja analysointimenetelmät, omaat kokemusta tiedonmallinnuksesta ja tunnet tietokannat. Osaat myös käsitellä ulkoisia datan lähteitä. Aiempi osaaminen erityisesti SQL- ja Python/R-kielistä sekä pilviympäristöistä katsotaan eduksi.

Arvostamme myös kokemusta sähkönsiirtoverkoista ja energiatoimialasta. Olet palveluhenkinen, ulospäin suuntautunut korkeasti motivoitunut ammattilainen. Parannat toimintaa jatkuvasti rakentavalla otteella. Sinulla on erinomaiset esiintymistaidot, ja kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle elämäsi tilaisuuden rakentaa alusta lähtien asiakasanalytiikan ratkaisuja käyttäen moderneja työkaluja. Tehtävässä kasvat edelleen analytiikka-asiantuntijana ja pääset suuntamaan osaamisen kehittämistä yhdessä sähkön jakelun ammattilaisten kanssa. Tehtävä antaa näköalapaikan sähkönjakeluliiketoimintaan ja erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi uusiin haasteisiin.

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää. Olemme muuten Great Place to Work- sertifioitu työpaikka.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 20.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä Lauri Lähteenmäeltä, 040 157 6456 (lauri.lahteenmaki@caruna.fi)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313945
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo