(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst/Data Engineer (Python)
BCB Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Hyvät tyypit pääsevät BCB:llä tekemään sitä, mitä parhaiten osaavat. Työskentelet sinulle sopivassa roolissa, ja saat tueksesi osaavat ja mukavat kollegat, joilta voit oppia lisää ja joille voit jakaa omaa osaamistasi. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urapolullasi. Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin saavutamme huipputuloksia.

Työssäsi data-analyytikkona/-engineerinä toimit erilaisissa kehityshankkeissa, toimituksissa ja ylläpidossa. Rooli on muokattavissa kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. Taustaltasi olet kokenut asiantuntija tai vielä urasi alussa. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Espoon Leppävaarassa.

Arvostamme mm.

  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • kiinnostusta kehittää tuotteita sekä raportteja, joiden avulla parannetaan informaation saantia ja päätöksentekoa terveydenhuollossa
  • kokemusta datan käsittelystä, -hallinnasta sekä raportti- ja dashboard-kehittämisestä
  • asiakaslähtöisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tarttua asioihin kasvuyhtiöhengessä 
  • kykyä ymmärtää yhtiön tavoitteita sekä kehittää menetelmiä ja omaa osaamista tavoitteiden täyttämiseksi
  • soveltuvaa alan korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kommunikointikykyä​

Sinulle tuttuja avainsanoja ovat:

Python, MySQL, Hive, PowerBI, Hadoop, Spark, Pandas, Data Pipelines, Jupyter Notebook, Azure, Kanban

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon IT-yrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Yrityksen arvot ohjaavat tekemistämme joka päivä: merkityksellisyys ja selkeys, viisauden etsiminen ja jakaminen, tekemisen intohimo, vapaus loistaa ja se, että meillä on hauskaa yhdessä.

Oletko valmis haasteeseen?  Kerromme mielellämme lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-Arkkitehti Tuomas Tikka, puh. 050 486 7170 tai sähköpostilla tuomas.tikka@bcbmedical.com.

Jätä hakemuksesi 18.11.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.