(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Olemme vähentäneet päätöksentekotasoja, ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Etsimme nyt Ouluun tai Helsinkiin Data Analystia vastaamaan yritysasiakkaille kohdennetun OP-yritysmobiilin analytiikkakokonaisuudesta.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä toimit data-analytiikan asiantuntijana tiimissäsi. Vastaat yritysasiakkaiden mobiilipalvelujen osalta markkinointipanosten tulosten kokonaisvaltaisesta seurannasta, analysoinnista sekä raportoinnista, ja tuotat siten informaatiota ja toimenpidesuosituksia päätöksenteon tueksi.

Päiväsi koostuvat muun muassa mittausmallin ja mittareiden määrittelystä, datan laadun varmistamisesta, raporttien luomisesta ja ylläpidosta sekä analyysityöstä. Rooliisi kuuluu myös analytiikan ja raportoinnin kehittäminen, kuten tägityksen ja taksonomian kehittäminen ja käytäntöön vienti markkinoinnissa.

Konkreettisimmillaan työsi tulokset näkyvät parantuneena asiakaskokemuksena sekä myynnin tuloksina.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme, että sinulla on takanasi jo parin vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, ja olet siten ehtinyt hankkia käytännön kokemusta ja osaamista mobiilisovellusten analytiikasta. Kykenet visualisoimaan dataa taidokkaasti visualisointityökalujen avulla (esim. Tableau tai Power BI). Ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuuksia, ja kykenet työskentelemään ja keskustelemaan sujuvasti erilaisten asiantuntijoiden kanssa. Viestit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavista tehtävistä finanssialalla sekä taksonomia-, SQL- ja Adobe Analytics -osaamisen.

Sinulla on intoa oppia uutta, uskallusta yrittää ja tehdä uusia asioita ensimmäistä kertaa. Toimintatyyliäsi kuvaa luonnollisesti analyyttisyys, mutta lisäksi toivomme sinulta tuloshakuisuutta ja itseohjautuvuutta. Toimit suhteellisen itsenäisessä roolissa alueesi asiantuntijana, vaikka saat toki tehtävissäsi tukea muun muassa moniosaajatiimiltäsi sekä vastaavaa työtä tekeviltä kollegoiltasi.

Tarjoamme sinulle

Saat ympärillesi asiantuntevat työkaverit sekä huumorintajuisen ja mukavan tiimin, jossa asiat ratkotaan yhdessä ketterän kehittämisen periaatteita noudattaen. Pääset omalla työlläsi vaikuttamaan myös sovelluksen kehittämisen painopisteisiin tekemällä tiivistä yhteistyötä palvelumuotoilijan ja tuoteomistajan kanssa. Tiimisi mahdollistaa OP:n yritysasiakkaille yhä tehokkaammat ja asiakasystävällisemmät tavat hoitaa pankkiasiointiaan.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 13.12.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi CV:ineen ja palkkatoiveineen. Ethän viivyttele hakemisen kanssa, sillä seuraamme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Koivujuuri 1.12. klo 15-16 tai 10.12 klo 10-11, p. 040 525 9079. Voit myös lähettää kysymyksesi tai soittopyyntösi osoitteeseen tea.koivujuuri (a) op.fi.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu haastattelu videoyhteyksin sekä soveltuvuusarvioinnit. Tulet tapaamaan rekrytointiprosessin aikana rekrytoivan esimiehen, tiimin Product Ownerin sekä Talent Acquistion Specialistin. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.